بررسی نظام بودجه‌ریزی در جلسه هم‌اندیشی اساتید

بررسی نظام بودجه‌ریزی در جلسه هم‌اندیشی اساتید

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، جلسه هم‌اندیشی اساتید با موضوع نظام بودجه‌ریزی با تکیه ‌بر بودجه 97 روز یکشنبه 24 دی ماه با حضور60 نفر از اعضا هیات علمی دانشگاه به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه دکتر محمدرضا واعظ مهدوی در خصوص نظام بودجه‌ریزی با تکیه‌بر بودجه 97 به ایراد سخنرانی پرداخت و ضمن بیان این جمله که از سال80 نظام بودجه‌ریزی کشور شفاف شده است، گفت: هدف‌گیری به‌سوی بودجه عملیاتی است که دستگاه‌ها در مقابل جزئیات بودجه باید پاسخگو باشند و مشکل اساسی بودجه در بخش درآمدهاست که هم‌خوانی با هزینه‌ها ندارد.

ایشان در ادامه افزود: باید روی افزایش درآمد کشور چاره‌ای اندیشید چون وضعیت حقوق و دستمزد کارکنان دولت به‌گونه‌ای است که گاهی از حد کفاف کمتر است و لذا دولت باید به دنبال افزایش درآمد باشد.

ایشان در پایان این نشست به سؤالات حاضرین پاسخ گفتند.

96-10-24 Hamandishi asatid(Bodje 97) 04.jpg
96-10-24 Hamandishi asatid(Bodje 97) 02.jpg