بررسی صلاحیت­ های عمومی کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1401 (اختصاصی غایبین برادران)

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، برنامه حضور متقاضیان غایب کارشناسی ارشد 1401 دانشگاه شاهد در گروه برادران اعلام شد.

با عنایت به درخواست تعدادی از متقاضیان برادر چند برابر ظرفیت کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۱ دانشگاه شاهد که موفق به حضور در مراحل بررسی صلاحیت های عمومی این دانشگاه نشده اند، روز «سه شنبه مورخ 4 مردادماه ۱۴۰۱» به عنوان آخرین فرصت برای غایبین در نظر گرفته شده است.

آن دسته از متقاضیانی که پیش از این کد ملی خود را برای حضور در برنامه غایبین به دانشگاه ارسال داشته اند لازم است با در نظر داشتن شرایط مندرج اطلاعیه زیر بر اساس شماره ملی خود در ساعت تعیین شده در جدول پیوست به دانشگاه مراجعه فرمایند. تأکید می شود، این آخرین و تنها فرصت مراجعه غایبین می باشد و به هیچ وجه قابل تمدید نخواهد بود.

به استحضار کلیه معرفی شدگان محترم می رساند، ورود به دانشگاه شاهد برای تمامی خواهران محترم با توجه به ضوابط اختصاصی دانشگاه، صرفا با حجاب برتر (چادر) امکان پذیر می باشد.

همچنین ضمن آرزوی سلامتی، تندرستی و موفقیت برای شما، بر اساس آخرین اطلاعات درباره راه­ های انتشار ویروس کرونا و مخاطرات احتمالی آن، انتظار می­ رود موارد زیر را مد نظر قرار داده و برای حفظ سلامتی خود، سایر داوطلبین و خانواده­ های محترم خود، آن را رعایت کنید:

نکات ضروری و توصیه های مهم:

1- زمان مناسب رسیدن به دانشگاه را برآورد و به موقع در محل اجرای برنامه حضور یابید.

2 - برای پیشگیری از تجمع، حضور خود را به دقایق پایانی موکول ننمایید.

3 - از تردد بی مورد در محل برگزاری برنامه «بررسی صلاحیت های عمومی» جدا خودداری نمایید.

4 - هنگام ورود و خروج به محل اجرای برنامه، فاصله مناسب با دیگر داوطلبان را حفظ نمایید.

5 - همراه داشتن ماسک سه لایه معمولی و استفاده صحیح از آن از زمان ورود به دانشگاه تا پایان برگزاری برنامه بررسی صلاحیت های عمومی و خروج از دانشگاه الزامی می­ باشد.

6 - لوازم­ التحریر مورد نیاز را به همراه داشته باشید و از رد و بدل کردن این لوازم با سایر مراجعین جدا خودداری نمایید.

7 - تمامی معرفی شدگان محترم لازم است راس ساعت تعیین شده در برنامه، در محل برگزاری فرایند بررسی صلاحیت های عمومی حضور یابند. ضمنا با توجه به اینکه زمان بررسی برای هر یک از مراجعین متفاوت بوده و از هنگام حضور در دانشگاه و شروع بررسی­ها بعضا تا 4 ساعت ادامه می­یابد، خواهشمند است برنامه ریزی لازم را در این خصوص به انجام رسانید و تنها در بازه ی زمانی مربوط به خود مراجعه نمایید.

8 - اسامی اعلام شده چند برابر ظرفیت بوده و قبولی نهایی تلقی نمی شود و از این نظر هیچ گونه حقی را برای داوطلب ایجاد نمی نماید. همچنین عدم حضور در این مرحله از بررسی، به منزله انصراف از حضور در دانشگاه شاهد تلقی می گردد و متعاقبا هیچ اقدامی در این رابطه امکانپذیر نخواهد بود.

9 - از آوردن وسایل اضافی از جمله کیف دستی، ساک دستی، کتاب و ... خودداری نمایید.​

10 - به همراه داشتن تلفن همراه در هنگام برگزاری برنامه بررسی صلاحیت های عمومی مجاز نیست و داوطلبان می بایست تلفن همراه خود را به قسمت امانات تحویل نمایند.

مدارک و وسایل مورد نیاز:

1 - اصل شناسنامه عکس دار به همراه کپی صفحه اول شناسنامه

2 – اصل کارت ملی

2- یک عدد خودکار آبی

4 ـ  داوطلبان محترم لازم است «فرم مشخصات داوطلبان تحصيل در دانشگاه شاهد» را دانلود و پس از تکمیل و الصاق یک قطعه عکس 4 * 3 رنگی جدید در محل تعیین شده در فرم، این فرم را در زمان حضور در برنامه بررسی صلاحیت­ های عمومی ارائه فرمایند. بدیهی است از پذیرفتن فرم های ناقص یا بدون عکس معذوریم.

فرم مشخصات داوطلبان تحصيل در دانشگاه شاهد.pdf

جدول زمانبندی مراجعه غایبین  کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1401 دانشگاه شاهد، (اختصاصی برادران).pdfجدول زمانبندی مراجعه غایبین کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1401 دانشگاه شاهد، (اختصاصی برادران).pdf

روز مراجعه

ساعت مراجعه