بررسی صلاحیت های عمومی معرفی شدگان (کد12) آزمون سراسری سال 99

بررسی صلاحیت های عمومی معرفی شدگان (کد12) آزمون سراسری سال 99

به گزارش «روابط عمومی»دانشگاه، برنامه بررسی صلاحیت­ های عمومی معرفی شدگان چند برابر ظرفیت ((کد 12)) آزمون سراسری سال 1399 دانشگاه شاهد اعلام شد.

آن دسته از معرفی شدگان چند برابر ظرفیت ((کد 12)) آزمون سراسری سال 1399 دانشگاه شاهد که ضمن اطلاع و برخورداری از شرایط اختصاصی دانشگاه شاهد (که پیش تر به اطلاع داوطلبان رسیده است)، تمایل و آمادگی دارند صلاحیت های عمومی آنان برای تحصیل در یکی از رشته های دانشگاه شاهد مورد بررسی قرار گیرد لازم است، از ساعت 14 روز پنج شنبه 15 آبان لغایت ساعت 14 روز شنبه 17 آبان ماه جاری به سامانه ثبت نام و دریافت مدارک دانشگاه شاهد در نشانی الکترونیکی https://sabt.shahed.ac.ir   وارد شده و نسبت به تکمیل و ارسال «فرم بررسي صلاحيت هاي عمومي معرفي شدگان چندبرابر ظرفيت دانشگاه شاهد (كد 12)» اقدام نمایند. معرفی شدگان محترم برای ورود به سامانه ثبت نام و دریافت مدارک بایستی از نام کاربری "کد ملی"  و رمز عبور "کدملی" استفاده نمایند. به عنوان مثال اگر کد ملی شما 0082981431 است نام كاربري و رمز عبور شما برای ورود به سامانه هر دو 0082981431 خواهد بود.

برای تکمیل «فرم بررسي صلاحيت هاي عمومي معرفي شدگان چندبرابر ظرفيت دانشگاه شاهد (كد 12)» این فرم را از سامانه فوق الذکر دانلود نمایید و پس از تکمیل با خودکار آبی و الصاق یک قطعه عکس رنگی جدید در محل تعیین شده، امضاء و از طریق سامانه ارسال نمایید. توجه فرمایید که به فرم های ناقص و یا فاقد عکس و امضاء ترتیب اثر داده نخواهد شد.

مدارک مورد نیاز:

1 - «فرم تکمیل شده بررسي صلاحيت هاي عمومي معرفي شدگان چندبرابر ظرفيت دانشگاه شاهد (كد 12)»

2 تصویر صفحه اول شناسنامه

واحد بررسی صلاحیت های عمومی متقاضیان تحصیل در دانشگاه شاهد، ضمن توجه به فرم و مدارک ارسالی بررسی­ های لازم را در خصوص این دسته از معرفی شدگان از طریق مراجع و مبادی ذیربط به انجام خواهد رساند و در صورت لزوم از متقاضیان برای مصاحبه حضوری در دانشگاه نیز دعوت به عمل خواهد آورد. یادآور می شود که معرفی داوطلبان در این مرحله به صورت چند برابر ظرفیت بوده و قبولی تلقی نمی­ شود و از این نظر هیچ­گونه حقی را برای داوطلب ایجاد نمی­ نماید. همچنین عدم تکمیل و ارسال مدارک در فرصت تعیین شده، به منزله انصراف قطعی از حضور در دانشگاه شاهد تلقی می­ گردد و متعاقبا هیچ اقدامی در این رابطه امکان پذیر نخواهد بود.

​​​​