بررسی صلاحیت های عمومی معرفی شدگان (کد12) آزمون سراسری سال 98

اجرای سریع

بررسی صلاحیت های عمومی معرفی شدگان (کد12) آزمون سراسری سال 98

به گزارش «روابط عمومی»دانشگاه، برنامه بررسی صلاحیت ­های عمومی معرفی شدگان چند برابر ظرفیت ((کد 12)) آزمون سراسری سال 1398 دانشگاه شاهد اعلام شد.

معرفی شدگان چند برابر ظرفیت ((کد 12)) آزمون سراسری سال 1398 دانشگاه شاهد لازم است، ضمن توجه به شرایط زیر جهت تکمیل مراحل پذیرش (شرکت در مرحله بررسی صلاحیت های عمومی) مطابق برنامه مندرج در جدول زیر به دانشگاه مراجعه فرمایند.

آدرس خبر مربوط به غائبین مرحله بررسی صلاحیت ­های عمومی معرفی شدگان چند برابر ظرفیت ((کد 12)) آزمون سراسری سال 1398 دانشگاه شاهد به شرح ذیل می باشد:

اطلاعیه غائبین کد 12​

**توجه فرمایید**

معرفی شدگان محترم پیش از حضور در دانشگاه شاهد لازم است به سایت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه و با ورود به سیستم اعلام نتایج آزمون از این که در ردیف معرفی شدگان ((کد 12)) دانشگاه شاهد قرار گرفته اند، مطمئن شوند.

​​روز و تاریخ مراجعه

گروه

ساعت دقیق مراجعه

مراجعه به ترتیب حرف اول نام خانوادگی

(صرفاً افراد معرفی شده از سوی سازمان سنجش، با کد 12)

جمعه

1398/06/29

خانم ها

از حرف «الف» تا «د»

خانم ها

از حرف «ذ» تا «ی»

آقایان

تمام حروف

نکات مهم:

1 ـ مکان: ابتدای آزاد راه خلیج فارس، روبروی حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره)، دانشگاه شاهد، درب پشت مجتمع آموزشی ایثار؛وسیله ایاب و ذهاب از ايستگاه متروی حرم مطهر امام خمینی(ره )،محل پارکینگ اتوبوس ها به محل دانشگاه پیش بینی شده است.

2 ـ مدارک مورد نیاز: اصل شناسنامه عکس­دار به همراه یک قطعه کپی صفحه اول شناسنامه یا کارت ملی و یک قطعه عکس 4*3 رنگی جدید (خواهشمند است خودکار آبی به همراه داشته باشید).

3 ـبه استحضار کلیه معرفی شدگان محترم می­رساند، ورود به دانشگاه شاهد برای تمامی خواهران محترم (اعم از معرفی شدگان و همراهان آنان) با توجه به ضوابط اختصاصی دانشگاه، صرفا با حجاب برتر (چادر) امکان­پذیر می­باشد.

4 ـ اسامی اعلام شده چند برابر ظرفیت بوده و قبولی تلقی نمی­شود و از این نظر هیچ­گونه حقی را برای داوطلب ایجاد نمی­ نماید. همچنین عدم حضور در این مرحله از بررسی ها در زمان تعیین شده، به منزله انصراف قطعی از حضور در دانشگاه شاهد تلقی می­گردد و متعاقبا هیچ اقدامی در این رابطه امکان پذیر نخواهد بود.

5 ـ تمامی معرفی شدگان محترم لازم است بدون تأخیر و راس ساعت تعیین شده، در برنامه حضور یابند. ضمنا با توجه به اینکه زمان بررسی برای هر یک از مراجعین متفاوت بوده و از هنگام حضور در دانشگاه و شروع بررسی­ ها تا 5 ساعت ادامه می­ یابد، خواهشمند است برنامه ریزی لازم را در این خصوص به انجام رسانید.

6 ـ به منظور تکمیل فرم اطلاعات مورد درخواست دانشگاه، لازم است نام، نشانی دقیق و تلفن تماس سه نفر از معرفین خود (از محل سکونت، محل تحصیل و یا محل کار) که حتی الامکان خویشاوند نباشند و همچنین تلفن و نشانی دقیق محل تحصیل، محل کار و محل سکونت حداقل پنج سال اخیر خود را «در کاغذ یادداشت کرده» و به همراه داشته باشید. (برای تحویل کیف و تلفن همراه داوطلبان گرامی، اتاق امانات پیش بینی شده است)

آدرس دانشگاه شاهد تهران، بزرگراه خلیج فارس - ( تهران - قم ) ، رو به روی حرم مطهر امام خمینی (ره)، دانشگاه شاهد – درب پشت مجتمع ایثار

موقعیت دانشگاه برروی نقشه جهت استفاده از سامانه های مسیریاب​​)

:مسیرهای منتهی به دانشگاه شاهد

1) از طریق متروی تهران: مراجعین محترم می توانند پس از مراجعه به خط 1 مترو در ایستگاه حرم مطهر امام خمینی(ره) پیاده شده و از سرویس های اختصاصی دانشگاه شاهد مستقر در این ایستگاه استفاده نمایند.

2) از طریق وسایل شخصی: مراجعین محترم با استفاده از وسایل شخصی از طریق کروکی های ذیل می توانند به دانشگاه شاهد مراجعه نمایند. (لازم به ذکر است که ورود و خروج تنها از درب شماره 3 دانشگاه امکان پذیر است).

مسیر شماره 1

96_04_14_02ma_final.jpg

مسیر شماره 2

96_04_14_03ma_final.jpg

مخاطبین محترم می توانید اخبار دانشگاه شاهد را در پیام رسان سروش  دنبال نمایید​​​.

​​​​​

​​​​​​