بررسی صلاحیت های عمومی معرفی شدگان آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

تعداد بازدید: 1957
بررسی صلاحیت های عمومی معرفی شدگان آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، برنامه زمانبندی بررسی صلاحیت های عمومی معرفی شدگان چند برابر ظرفیت کارشناسی ارشد سال 1398 دانشگاه شاهد (گروه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) اعلام شد.

روز و تاریخ مراجعه

ساعت مراجعه

گروه

پنج شنبه

98/05/31

8:30 صبح

خواهران و برادران

نکات مهم:

1 ـ مکان: ابتدای آزاد راه خلیج فارس، روبروی حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره)، دانشگاه شاهد، مجتمع آموزشی ایثار؛وسیله ایاب و ذهاب از ايستگاه متروی حرم مطهر امام خمینی(ره ) به دانشگاه فراهم می باشد.

2 ـ مدارک مورد نیاز: اصل شناسنامه عکس­دار به همراه یک قطعه کپی صفحه اول شناسنامه یا کارت ملی و یک قطعه عکس 4*3 (لطفاً خودکار آبی نیز به همراه داشته باشید).

3 ـ به استحضار کلیه معرفی شدگان محترم می­ رساند، ورود به دانشگاه شاهد برای تمامی خواهران محترم (اعم از معرفی شدگان و همراهان آنان) با توجه به ضوابط اختصاصی دانشگاه، صرفا با حجاب برتر (چادر) امکان­پذیر می­ باشد.

4 ـ اسامی اعلام شده چند برابر ظرفیت بوده و قبولی تلقی نمی­ شود و از این نظر هیچ­گونه حقی را برای داوطلب ایجاد نمی­نماید. همچنین عدم حضور در این مرحله از بررسی، به منزله انصراف از حضور در دانشگاه شاهد تلقی می­ گردد و متعاقبا هیچ اقدامی در این رابطه امکانپذیر نخواهد بود.

5 ـ تمامی معرفی شدگان محترم لازم است راس ساعت تعیین شده، در برنامه حضور یابند. ضمنا با توجه به اینکه زمان بررسی برای هر یک از مراجعین متفاوت بوده و از هنگام حضور در دانشگاه و شروع بررسی­ ها بعضا تا 4 ساعت ادامه می یابد، خواهشمند است برنامه ریزی لازم را در این خصوص به انجام رسانید.

6 ـ به منظور تکمیل فرم اطلاعات مورد درخواست دانشگاه، لازم است نام، نشانی دقیق و تلفن تماس سه نفر از معرفین خود (از محل کار، تحصیل و سکونت) که حتی الامکان خویشاوند نباشند و همچنین تلفن و نشانی دقیق محل تحصیل، محل کار و سکونت حداقل پنج سال اخیر خود را به همراه داشته باشید.

آدرس دانشگاه شاهد: تهران، بزرگراه خلیج فارس - ( تهران - قم ) ، رو به روی حرم مطهر امام خمینی (ره)، دانشگاه شاهد

1) از طریق متروی تهران: مراجعین محترم می توانند پس از مراجعه به خط 1 مترو در ایستگاه حرم مطهر امام خمینی(ره) پیاده شده و از سرویس های اختصاصی دانشگاه شاهد مستقر در این ایستگاه استفاده نمایند.

2) از طریق وسایل شخصی: مراجعین محترم با استفاده از وسایل شخصی از طریق کروکی های ذیل می توانند به دانشگاه
.(شاهد مراجعه نمایند. (لازم به ذکر است که ورود و خروج تنها از درب شماره 3 دانشگاه امکان پذیر است

مسیر شماره 1

96_04_14_02ma_final.jpg