بررسی صلاحیت های عمومی متقاضیان استعداد درخشان کارشناسی ارشد سال 98

اجرای سریع

بررسی صلاحیت های عمومی متقاضیان استعداد درخشان کارشناسی ارشد سال 98
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، برنامه بررسی صلاحیت های عمومی متقاضیان پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی 99 ـ 1398  دانشگاه شاهد اعلام شد.

به اطلاع متقاضیان پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی 99 ـ 1398 دانشگاه شاهد می رساند، جهت تکمیل مراحل پذیرش (شرکت در مرحله بررسی صلاحیتهای عمومی)، مطابق برنامه زمانبندی زیر به دانشگاه مراجعه فرمایند.

روز مراجعه گروه ساعت دقیق مراجعه
ترتیب مراجعه
(بر اساس حرف اول نام خانوادگی)
دوشنبه
98/4/24​
خانم ها 13:30 از حرف "الف" تا آخر حرف "ج"
16 از حرف "ح" تا آخر حرف "ض"
سه شنبه
98/4/25
خانم ها 13:30 از حرف "ط" تا آخر حرف "ی"
آقایان 16 از حرف "الف" تا آخر حرف "خ"
چهارشنبه
98/4/26
آقایان 13:30 از حرف "ر" تا آخر حرف "ف"
16 ​از حرف "ق" تا آخر حرف "ی"

نکات مهم:

1 ـ مکان: ابتدای آزاد راه خلیج فارس، روبروی حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره)، دانشگاه شاهد، مجتمع آموزشی ایثار؛وسیله ایاب و ذهاب از ايستگاه متروی حرم مطهر امام خمینی(ره ) به دانشگاه فراهم می باشد.

2 ـ مدارک مورد نیاز: اصل شناسنامه عکس دار به همراه یک قطعه کپی صفحه اول شناسنامه یا کارت ملی و یک قطعه عکس 4*3 (لطفاً خودکار آبی نیز به همراه داشته باشید).

3 ـ به استحضار کلیه معرفی شدگان محترم می رساند، ورود به دانشگاه شاهد برای تمامی خواهران محترم (اعم از معرفی شدگان و همراهان آنان) با توجه به ضوابط اختصاصی دانشگاه، صرفا با حجاب برتر (چادر) امکان پذیر می باشد.

4 ـ اسامی اعلام شده چند برابر ظرفیت بوده و قبولی تلقی نمی شود و از این نظر هیچ گونه حقی را برای داوطلب ایجاد نمی نماید. همچنین عدم حضور در این مرحله از بررسی، به منزله انصراف از حضور در دانشگاه شاهد تلقی می گردد و متعاقبا هیچ اقدامی در این رابطه امکانپذیر نخواهد بود.

5 ـ تمامی معرفی شدگان محترم لازم است راس ساعت تعیین شده، در برنامه حضور یابند. ضمنا با توجه به اینکه زمان بررسی برای هر یک از مراجعین متفاوت بوده و از هنگام حضور در دانشگاه و شروع بررسی ها بعضا تا 4 ساعت ادامه می یابد، خواهشمند است برنامه ریزی لازم را در این خصوص به انجام رسانید.

6 ـ به منظور تکمیل فرم اطلاعات مورد درخواست دانشگاه، لازم است نام، نشانی دقیق و تلفن تماس سه نفر از معرفین خود (از محل کار، تحصیل و سکونت) که حتی الامکان خویشاوند نباشند و همچنین تلفن و نشانی دقیق محل تحصیل، محل کار و سکونت حداقل پنج سال اخیر خود را به همراه داشته باشید.

​​​​