بررسی صلاحیت های عمومی آزمون دستیاری و دکتری تخصصی گروه وزارت بهداشت سال 98

اجرای سریع

بررسی صلاحیت های عمومی آزمون دستیاری و دکتری تخصصی گروه وزارت بهداشت سال 98

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، جدول زمانبندی بررسی صلاحیت های عمومی متقاضیان چند برابر ظرفیت​​ آزمون دستیاری تخصصی دندانپزشکی و دکتری تخصصی گروه پزشکی سال 1398 دانشگاه شاهد به شرح ذیل اعلام شد

گروه​​

ساعت دقیق مراجعه​

​روز و تاریخ مراجعه

خواهران

​13:30

چهارشنبه
98/05/16

برادران​

​​16

نکات مهم:​

1 ـ مکان: ابتدای آزاد راه خلیج فارس، روبروی حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره)، دانشگاه شاهد، مجتمع آموزشی ایثار؛وسیله ​ایاب و ذهاب از ايستگاه متروی حرم مطهر امام خمینی(ره ) به دانشگاه فراهم می­باشد.

2 ـ مدارک مورد نیاز: اصل شناسنامه عکس­دار به همراه یک قطعه کپی صفحه اول شناسنامه یا کارت ملی و یک قطعه عکس 4*3 (لطفاً خودکار آبی نیز به همراه داشته باشید).

3 ـ به استحضار کلیه معرفی شدگان محترم می­رساند، ورود به دانشگاه شاهد برای تمامی خواهران محترم (اعم از معرفی شدگان و همراهان آنانبا توجه به ضوابط اختصاصی دانشگاه، صرفا با حجاب برتر (چادر) امکان­پذیر می­باشد.

4 ـ اسامی اعلام شده چند برابر ظرفیت بوده و قبولی تلقی نمی­شود و از این نظر هیچ­گونه حقی را برای داوطلب ایجاد نمی­ نماید. همچنین عدم حضور در اینمرحله از بررسی، به منزله انصراف از حضور در دانشگاه شاهد تلقی می­گردد و متعاقبا هیچ اقدامی در این رابطه امکانپذیر نخواهد بود.

5 ـ تمامی معرفی شدگان محترم لازم است راس ساعت تعیین شده، در برنامه حضور یابند. ضمنا با توجه به اینکه زمان بررسی برای هر یک از مراجعین متفاوت بوده و از هنگام حضور در دانشگاه و شروع بررسی­ها بعضا تا 4 ساعت ادامه می­یابد، خواهشمند است برنامه ریزی لازم را در این خصوص به انجام رسانید.

6 ـ به منظور تکمیل فرم اطلاعات مورد درخواست دانشگاه، لازم است نام، نشانی دقیق و تلفن تماس سه نفر از معرفین خود (از​ محل کار، تحصیل و سکونت) که حتی الامکان خویشاوند نباشند و همچنین تلفن و نشانی دقیق محل تحصیل، محل کار و سکونت حداقل پنج سال اخیر خود را به همراه داشته باشید.

آدرس دانشگاه شاهد: تهران، بزرگراه خلیج فارس - ( تهران - قم ) ، رو به روی حرم مطهر امام خمینی (ره)، دانشگاه شاهد

:مسیرهای منتهی به دانشگاه شاهد

1) از طریق متروی تهران: مراجعین محترم می توانند پس از مراجعه به خط 1 مترو در ایستگاه حرم مطهر امام خمینی(ره) پیاده شده و از سرویس های اختصاصی دانشگاه شاهد مستقر در این ایستگاه استفاده نمایند.

2) از طریق وسایل شخصی: مراجعین محترم با استفاده از وسایل شخصی از طریق کروکی های ذیل می توانند به دانشگاه
.(شاهد مراجعه نمایند. (لازم به ذکر است که ورود و خروج تنها از درب شماره 3 دانشگاه امکان پذیر است

مسیر شماره 1

96_04_14_02ma_final.jpg

مسیر شماره 2

96_04_14_03ma_final.jpg

مخاطبین محترم می توانید اخبار دانشگاه شاهد را در پیام رسان سروش  دنبال نمایید​​​.

​​​​​​​