بازدید هیأتی از مدیران گروه اقتصادی بنیاد شهید و امور ایثارگران از دانشگاه

بازدید هیأتی از مدیران گروه اقتصادی بنیاد شهید و امور ایثارگران از دانشگاه

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، هیاتی مرکب از آقایان دکتر افشین سفاهن، مدیرکل امور اقتصادی و مجامع بنیاد شهید و امور ایثارگران؛ منصور حصارکی، مدیر اموراداری سازمان سازمان اموال و املاک کوثر؛ آقایان دکتر نوروزی، مدیر عامل هولدینگ کشاورزی؛ دکتر شریعتی، معاون توسعه و سرمایه گذاری هولدینگ کشاورزی و دکتر زحمت کش، معاون پژوهش هولدینگ کشاورزی از سازمان اقتصادی کوثر و آقایان بیگ محمدلو، مدیر عامل شرکت شاهد و دکتر حاجیلو، مدیر عامل آب و خاک از شرکت شاهد، از ساعت 8 الی 12 روز سه شنبه 23 بهمن ماه از دانشگاه شاهد بازدید نمودند و ضمن آشنایی با امکانات و ظرفیت های موجود در دانشگاه، به اتفاق رئیس دانشگاه و رئیس دانشکده کشاورزی، رئیس مرکز تحقیقات گیاهان دارویی و اعضای هیأت علمی دانشکده کشاورزی، زمینه های همکاری مشترک و راهکارهای اجرایی زنجیره تأمین حوزه کشاورزی گیاهان دارویی، بذر، نهال و ... را مورد بررسی قرار دادند.

لازم است ذکر شود، هیأت یادشده در این برنامه، از دانشکده کشاورزی، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی و آزمایشگاه مرکزی بازدید نمودند.

97-11-23 bazdid bonyade shahid az daneshkade keshavarzi 30.jpg
97-11-23 bazdid bonyade shahid az daneshkade keshavarzi 02.jpg