بازدید مدیران وزارت جهاد کشاورزی از دانشکده کشاورزی دانشگاه

بازدید مدیران وزارت جهاد کشاورزی از دانشکده کشاورزی دانشگاه

به گزارش«روابط عمومی» دانشگاه، آقای مهندس غلامرضا تقوی مدیر کل دفتر امور گلخانه، گیاهان دارویی و قارچ خوراکی، مهندس محمد مهدی شطرنجی، مسئول طرح و برنامه امور بازرگانی و مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی به منظور بازدید از مجموعه تحقیقات گیاهان دارویی و گلخانه های دانشکده کشاورزی روز یکشنبه 24 آذر ماه در دانشگاه حاظر شدند.

در ابتدای این بازدید، نشستی با حضور مدیران وزارت جهاد کشاورزی و دکتر کیاسالاری معاون پژوهش و فناوری، دکتر فتوکیان رئیس دانشکده کشاورزی، دکتر طباطبایی رئیس مرکز تحقیقات گیاهان دارویی، جمعی از مدیران پژوهشی و اعضا هیات علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه برگزار شد.

در این نشست دکتر طباطبایی به ارائه گزارشی در خصوص تجهیزات، ابزار آلات و امکانات موجود، فضاهای گلخانه ای و آزمایشگاهی، تخصص های موجود در دانشکده از جمله فتوشیمی، بیوتکنولوژی و تحقیقات و پژوهش های انجام شده دانشکده کشاورزی دانشگاه پرداخت و اظهار امیدواری کرد، با توجه به این توانایی های دانشکده کشاورزی دانشگاه شاهد، همکاری و تعامل مناسبی بین دانشگاه شاهد و وزارت جهاد کشاورزی در حوزه تولید بذر، تکنولوژی های جدید و سایر حوزه های مورد نیاز کشور صورت پذیرد.

دکتر کیاسالاری در این نشست ضمن خوش آمد به مدیران وزارت جهاد کشاورزی، بیان داشت: با توجه به مطالب مطرح شده، از عقد قرارداد و امضا تفاهم نامه بین دانشگاه شاهد و وزارت کشاورزی در زمینه مشاوره، ترویج و امکانات آزمایشگاهی مختص به گلخانه و مزرعه دانشگاه حمایت نمود.

دکتر تختی نیز در این نشست ضمن اظهار خوشحالی از حضور در دانشگاه شاهد، به اولویت های علمی مورد نظر وزارت جهاد کشاورزی نظیر افزایش گلخانه ها، ورود تکنولوژی های نوین جهت تامین آب مورد نیاز کشاورزان، ایجاد شرکت های دانش بنیان در حوزه کشاورزی، تولید گیاهان زینتی آبزی در داخل کشور، تولید جلبک، فاصله گرفتن از کشاورزی سنتی و واردی از این قیبل پرداخت و اظهار امیداوری کرد دانشگاه شاهد با امضا تفاهم نامه های مربوط بتواند در زمینه تحقق اولویت های وزارت جهاد کشاورزی همکاری مناسب داشته باشد.

98-09-24 giyahane daroyi 02.jpg
98-09-24 giyahane daroyi 01.jpg
98-09-24 giyahane daroyi 03.jpg

گفتنی است پس از پایان این نشست، مدیران وزارت جهاد کشاورزی به همراه دکتر فتوکیان و دکتر طباطبایی از امکانات موجود دانشکده کشاورزی مانند گلخانه و سایر بخش های مجموعه دانشکده کشاورزی دانشگاه بازدید نمودند.

98-09-24 giyahane daroyi 04.jpg
98-09-24 giyahane daroyi 05.jpg