بازدید دانشجویی از پارک علم و فناوری پردیس بومهن

بازدید دانشجویی از پارک علم و فناوری پردیس بومهن
به گزارش «روابط عمومی» مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه در نظر دارد به منظور آشنایی بیشتر دانشجویان با عملکرد واحدهای فناور و حوزه فعالیت شرکت های دانش بنیان، بازدیدی را از پارک علم و فناوری پردیس بومهن در 2 مرحله دوشنبه 21 آبان و چهارشنبه 23 آبان ماه به انجام برساند.

آندسته از دانشجویانی که علاقه مند به شرکت در این برنامه هستند، جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با دفتر مرکز رشد واحدهای فناور به شماره 66952862 - 09120434621 تماس حاصل نمایند.

پارك فناوري پرديس به‌عنوان مهم‌ترين و بزرگترين پارك فناوري كشور با مجوز شوراي گسترش آموزش عالي در سال 1384 در زيرمجموعه نهاد رياست‌جمهوري و با همكاري تعدادي از دانشگاه‌ها و مراكز علمي - پژوهشي كشور با هدف تجاري‌سازي دستاوردهاي فناوران و ايجاد بستر مناسب براي رشد فناوري و توسعه بازار شركت‌هاي دانش‌بنيان تاسيس شد.

تاکنون بیش از 240 واحد فناور دانش‌بنیان از بین بیش از 1900 متقاضی در حوزه‌های فناوری‌های پیشرفته همچون فناوری اطلاعات و ارتباطات، زیست‌فناوری، فناوری نانو، مواد جدید، مکانیک و اتوماسیون به عضویت پذيرفته شده و اين واحدهاي فناور توانسته‌اند مراکز تحقیق یا دفاتر طراحی و مهندسی خود را در پارک فناوري پرديس ايجاد و مستقر نمايند.

pardis.jpg

مخاطبین محترم می توانید اخبار دانشگاه شاهد را در پیام رسان سروش​ و صفحه اختصاصی دانشگاه در آپارات​ دنبال نمایید.​​​​​​​​