اگر در دیدار دانشجویی با امام خامنه‌ای بودید چه نکته‌ای را مطرح می‌کردید؟​

اگر در دیدار دانشجویی با امام خامنه‌ای بودید چه نکته‌ای را مطرح می‌کردید؟​

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، دفتر حفظ و نشر آثار آیت‌الله العظمی خامنه‌ای از مخاطبانش خواسته تا به این سؤال پاسخ دهند که "اگر در دیدار دانشجویی با امام خامنه‌ای بودید چه نکته‌ای را مطرح می‌کردید؟"​

هر ساله در ایام ماه مبارک رمضان جمعی از دانشجویان و اعضای تشکل‌های دانشجویی با مقام معظم رهبری دیدار می‌کنند و نفراتی به‌ نمایندگی از جمع به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود درباره‌ مسائل مختلف کشور و جامعه‌ دانشجویی در حضور رهبر انقلاب می‌پردازند.

به همین مناسبت پایگاه اطلاع‌رسانی khamenei.ir از مخاطبان خود خواسته است تا به این سؤال پاسخ دهند که «اگر شما در دیدار دانشجویی فرصت صحبت با رهبر انقلاب اسلامی را داشتید، مهمترین نکته‌ای را که با ایشان در میان می‌گذاشتید چه بود؟».

کاربران می‌توانند تا سه‌شنبه 4 خردادماه 1395 نظرات خود را از طریق بخش نظرات ارسال یا به شماره 20110 پیامک کنند.

گفتنی است این فراخوان برای ششمین سال متوالی است که توسط پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR برگزار می‌شود.