اولین همایش ملی نماز، هویت و جوانان

اولین همایش ملی نماز، هویت و جوانان
​به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، دانشگاه بیرجند اولین همایش ملی نماز، هویت و جوانان را در چهار محور روانشناسی، اخلاقی، اجتماعی و عرفان اسلامی ویژه عموم در تاریخ ۲۸ آذرماه سال جاری برگزار می‌کند.

این همایش در بخش‌های روانشناسی با موضوعات نماز و هویت فردی، نماز و نیازهای فطری، نماز و تربیت، نماز و کاهش آسیب‌های روانشناختی، نماز و بهزیستی معنوی، نماز و خود تنظیمی؛ بخش اخلاقی با موضوعات نماز و تعالی اخلاق، نماز و تقویت اراده، نماز و فضایل اخلاقی، نماز و حیات طیبه، نماز و مسئولیت‌پذیری و نماز و بازدارندگی از رذایل اخلاقی؛ بخش اجتماعی با موضوعات نماز و هویت خانواده، نماز و انسجام اجتماعی، نماز و جامعه سالم، نماز و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، نماز امنیت اجتماعی، نماز و سرمایه اجتماعی و نماز و سبک زندگی و بخش عرفان اسلامی با موضوعات نماز و تعالی روح، اسرار عرفانی نماز، نماز و انسان کامل، نماز در سلوک عارفان برگزار می‌شود.

شروع ثبت نام از تاریخ ۱۵ شهریورماه سال جاری بوده و کلیه پژوهشگران تا تاریخ ۱۵ آبان‌ماه سال جاری فرصت دارند پس از ثبت مقاله در سایت دانشگاه با مراجعه به کنترل پنل خود برای هر مقاله، دو فایل چکیده و اصل مقاله در فرمت word ارسال کنند.
مقالات منتخب پس از داوری در روز ۲۸ آذرماه معرفی و از پژوهشگران برتر با اعطای جوایز تجلیل خواهد شد.

در حاشیه همایش ملی «نماز، هویت و جوانان»، کارگاه‌های تخصصی با موضوع ترغیب و تشویق به نماز با ویژه ائمه جماعت و نمایشگاه کتاب با ارائه کتب فرهنگی و مذهبی برپا خواهد شد.

1397-3466-1111.jpg

مخاطبین محترم می توانید اخبار دانشگاه شاهد را در پیام رسان سروش و صفحه اختصاصی دانشگاه در آپارات دنبال نمایید.​​​​​​​​​​​​​​​ ​