به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، فراخوان اولین همایش بین‌المللی پژوهش‌های راهبردی پوشاک ایرانی و سبک پوشش ایرانی- اسلامی منتشر شد.

اولین همایش بین المللی «پژوهش هـای راهبردی پوشاک ایرانی و سبک پوشش ایرانی-اسلامی» بعنوان بخش علمی یازدهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر 21 تیر ماه سال جاری مطابق با روزحجاب و عفاف برگزار می گردد.

فرصت ارسال چکیده مقاله و مقالات کامل تا تاریخ یکم تیر 1401 و زمان برگزاری همایش 21 تیر 1401 مطابق با روز حجاب و عفاف خواهد بود.

محورهای این همایش عبارت است از:

• ابعاد فرهنگی- اجتماعی سبک پوشش ایرانی- اسلامی
  • مطالعات انسان‌شناختی- جامعه‌شناختی سبک پوشش ایرانی- اسلامی
  • مطالعات تاریخی تطورات سبک پوشش ایرانی
  • چالش‌های رشد صنعت ملی پوشاک در ایران

علاقه‌مندان برای مطالعه فراخوان و ثبت‌نام می‌توانند به تارنمای جشنواره به نشانی www.Fajrmode.com مراجعه کنند.

یازدهمین جشنواره مد و لباس فجربا تاکید بر حوزه لباس اجتماعی در بیش از 12 رشته و 3 بخش رقابتی، غیر رقابتی و علمی در تیر 1401 برگزار می‌شود.

fajr-mode-conference-poster-60-90.jpg