اولین جلسه کارگاه خلق ایده برگزار شد

اولین جلسه کارگاه خلق ایده برگزار شد

به گزارش خبرنگار «روابط عمومی» دانشگاه،  اولین جلسه کارگاه خلق ایده با ارائه و سخنرانی دکتر رجحانی روز دوشنبه 12 آذر ماه در سالن اجتماعات دانشکده پزشکی دانشگاه برگزار شد.

در این کارگاه مطالبی کاربردی از مبانی کارآفرینی و اصول موفقیت در مسیر کارآفرین شدن بیان شد.

دکتر رجحانی در این زمینه خاطر نشان کرد: بهترین ایده هایی که مطرح میشود حاصل کشف نیاز ها و مشکلات هستند و کارآفرین باید با خلاقیت خود اقدام به حل آن ها کند.

ایشان افزود: یکی از مهم ترین رکن های کار، پیدا کردن و ساختن تیم و گروه مناسب است؛ توصیه من به شما این است که ارتباطات خود با افراد مختلف را گسترش دهید و همچنین برای عملی کردن ایده های خود اقدام کنید.

دکتر رجحانی با اشاره به این مطلب که برای داشتن موفقیت یکی از عوامل "مسیر" است، بیان کرد: فردی که میخواهد کارآفرین باشد اول از همه باید تکلیف خود را با خودش معلوم کند و چشم اندازی را برای خودش ترسیم کند. وقتی این کارها انجام شد حال باید فکر کند که در راستای چشم انداز خود چه کارهایی باید انجام بدهد.

ایشان در ادامه بیان داشت: در عصر حاضر شاهد همگرایی علوم مختلف هستیم در نتیجه کارآفرین میتواند با ترکیب علوم دیگر با زمینه ی تخصصی خود یک محصول یا خدمت جدید را ارائه دهد. رشد اقتصادی تابع عوامل گوناگونی است اما مهم ترین عامل این امر "نوآوری" است.

دکتر رجحانی گفت: عامل "کار" نیز، رکن های مختلفی مانند در نظر گرفتن بازار، داشتن محصول، استفاده از فناوری و داشتن پول دارد، البته مهم ترین رکن آن پیدا کردن و ساختن تیم و گروه مناسب است زیرا همه ی مشکلات در یک استارتاپ قابل حل شدن می باشد به جز مشکل اختلاف بین اعضای تیم کارآفرین.

ایشان در پایان سخنان خود بیان کرد: توصیه من به شما این است که ارتباطات خود با افراد مختلف را گسترش دهید و همچنین برای عملی کردن ایده های خود اقدام کنید.

در پایان کارگاه هم حضار با استفاده از روش "طوفان فکری" به ارائه ی ایده های خود درباره ی موضوع انتخابی پرداختند.

گفتنی است دومین جلسه کارگاه خلق ایده با سخنرانی دکتر فردوسی زاده روز شنبه 17 آذر ماه از ساعت 15 در سالن اجتماعات دانشکده هنر دانشگاه برگزار می گردد.

image_2018_12_4-8_51_44_525_cZz.jpg