اولین جلسه دفاع مقطع دکتری دانشکده کشاورزی دانشگاه برگزار شد

اولین جلسه دفاع مقطع دکتری دانشکده کشاورزی دانشگاه برگزار شد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، اولین و دومین جلسه دفاع مقطع دکتری رشته  فیزیولوژی گیاهان زراعی دانشکده کشاورزی سه‌شنبه 27 شهریورماه در سالن اجتماعات دانشکده با حضور اساتید راهنما، مشاور، داور و جمعی از اعضا هیئت‌علمی و دانشجویان برگزار شد.

در جلسهٔ اول آقای مهندس مهدی عقیقی شاهوردی دانشجوی مقطع دکتری رشته فیزیولوژی زراعی دانشکده کشاورزی از رساله دکتری خود با موضوع «تأثیر اکو فیزیولوژیک محلوب پاشی بور (B) آهن (Fe) و سلنیوم (Se) بر شاخص‌های بنیه بذر و گلیکوزیدهای استویا (Stevia rebuadiana Bertoni) در شرایط تنش شوری کلرید سدیمی» باراهنمایی دکتر حشمت امیدی عضو هیئت‌علمی دانشکده کشاورزی و مشاوره دکتر سید جلال طباطبایی عضو هیئت‌علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه دفاع نمود.

داوری این رساله را آقایان دکتر حسن علی نقدی عضو هیئت‌علمی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی و دکتر زین‌العابدین طهماسبی عضو هیئت‌علمی دانشگاه تربیت مدرس به‌عنوان داوران خارجی و همچنین دکتر امینی عضو هیئت‌علمی دانشگاه شاهد به‌عنوان داور داخلی بر عهده داشتند.

97-06-27+Defae+Dr+keshavarzi+02.jpg

مهندس مهدی عقیقی شاه وردی درباره دستاوردهای این رساله بیان کرد: از دستاوردهای این رساله پایان‌نامه، تاکنون، 9 مقاله است که 5 مقاله نمایه ISI و چهارمقاله علمی- پژوهشی است.

همچنین در دومین جلسه آقای مهندس علیرضا گرزی دانشجوی مقطع دکتری رشته فیزیولوژی زراعی دانشکده کشاورزی از رساله دکتری خود با موضوع «مطالعه اثرات مورفوفیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی کاربرد عناصر ریزمغذی (آهن، روی) و سالسیلیک اسید بر برخی شاخص‌های بنیه بذر، عملکرد کمی و کیفی استویا (Stevia reaudiana Bert.) در رژیم‌های مختلف آبی» باراهنمایی دکتر حشمت امیدی عضو هیئت‌علمی دانشگاه شاهد و مشاوره دکتر امیر بستانی عضو هیئت‌علمی دانشگاه شاهد دفاع نمود.

داوری این رساله را آقایان دکتر حسن علی نقدی عضو هیئت‌علمی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی و دکتر زین‌العابدین طهماسبی عضو هیئت‌علمی دانشگاه تربیت مدرس به‌عنوان داوران خارجی و همچنین دکتر امید محمد ناجی عضو هیئت‌علمی دانشگاه شاهد و دکتر حسین امیر شکاری عضو هیئت‌علمی دانشگاه شاهد به‌عنوان داور داخلی بر عهده داشتند.

مهندس علیرضا گرزی درباره دستاوردهای این رساله بیان کرد: از دستاوردهای این رساله پایان‌نامه، تاکنون، 4 مقاله است که 1 مقاله نمایه ISI و سه مقاله ISI در دست داوری ونیز 2 مقاله علمی- پژوهشی در دست داوری نهایی است.

97-06-27+Defae+Dr+keshavarzi+03.jpg

گفتنی است دانشکده کشاورزی دانشگاه در مقطع دکتری دارای یک‌رشتهٔ زراعت با دو گرایش اکولوژی گیاهان زراعی و فیزیولوژی گیاهان زراعی است.

مخاطبین محترم می توانید اخبار دانشگاه شاهد را در پیام رسان سروش و صفحه اختصاصی دانشگاه در آپارات دنبال نمایید.​​​​​​​​​​​​​​​  ​​​​