اولین بازدید دانشجویی از مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه

اولین بازدید دانشجویی از مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، اولین بازدید دانشجویی از مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه انجام شد.

به نقل از مرکز رشد دانشگاه، با توجه به رسالت و مسئولیت مراکز رشد جهت شناساندن اهداف و لزوم تشکیل مراکز رشد در دانشگاه ها و همچنین جذب دانشجویان علاقه مند و صاحب ایده بطور مستقیم و بی واسطه با دنیای کسب وکار و آشنایی بیشتر آنان با نحوه فعالیت کارآفرینان و واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان، مرکز رشد دانشگاه شاهد نیز بدین منظور اولین بازدید دانشجویی را مورخ  97/11/27 به انجام رساند.

IMG-20190220-WA0005.jpg

دراین بازدید تعدادی از دانشجویان رشته های مختلف دانشگاه با همراهی اساتید مربوطه از مرکز رشد دانشگاه شاهد دیدن نمودند، در ابتدا پس از معرفی اولیه هر یک از واحدها توسط مسئول مربوطه ، دانشجویان پس از آشنایی با محصولات و نحوه فعالیت واحدهای فناور فرصت گفتگو و تبادل نظر در خصوص پیش نیازهای قبل از ارائه ایده ، تیم سازی و فرایند غربال ایده ها را با واحدهای فناور پیدا کرده و از تجربیات و دستاوردهای واحدهای فناور فوق جهت رفع ابهامات و الگوگیری مناسب بهره مند گشتند.

IMG-20190220-WA0014.jpg
IMG-20190220-WA0011.jpg
IMG-20190220-WA0026.jpg
IMG-20190220-WA0028.jpg

بدینوسیله از دانشجویان علاقه مند و صاحب ایده دعوت به عمل می آید جهت حضور و آشنایی و کسب اطلاعات بیشتر از مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه شاهد با شماره تلفن و آدرس سایت مرکز رشد بشرح ذیل تماس حاصل نمایند.

آدرس پستی : مرکز رشد شماره 1 تهران میدان انقلاب خیابان 12 فروردین خیابان شهدای ژاندارمری مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه شاهد پلاک 99 - تلفن : 66952862- مرکز رشد شماره 2 : خیابان استاد نجات اللهی- کوچه ارشد  پلاک 6 طبقه پنجم

آدرس سایت : Roshd.shahed.ac.ir