انجام عملیات ضدعفونی وگندزدایی در دانشگاه

انجام عملیات ضدعفونی وگندزدایی در دانشگاه

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، در راستای کنترل شیوع ویروس کرونا، معابر و مکان های عمومی دانشگاه ضدعفونی و گندزدایی شد.

به نقل از اداره تدارکات دانشگاه، با توجه به شیوع ویرورس کرونا در کشور و  انجام فعالیت‌های اداری دانشگاه منطبق با سیاست‌های ستاد مقابله با کرونا، اقدامات پیشگیری و بهداشتی برای کنترل و مقابله با ویروس کرونا در دانشگاه صورت می‌گیرد.

با هماهنگی های صورت گرفته و مساعدت معاون شهردار منطقه 19 تهران، مسئول عملیات منطقه 7 آتش نشانی تهران و با همت ایستگاه آتش نشانی حرم امام خمینی (ره) روز دوشنبه اول اردیبهشت ماه در معابر و فضا‌های عمومی دانشگاه عملیات ضد عفونی و گندزدایی انجام شد.

گفتنی است تجهیزات بهداشتی شامل ماسک، مواد ضد‌عفونی‌کننده به کارکنان تحویل داده می‌شود.

همه اقدامات پیشگیرانه و رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی با هدف ارتقای بهداشت و سلامت محیط به ‌صورت مستمر با برنامه‌ریزی و نظارت جدی تا شکست کامل کرونا ویروس ادامه می‌یابد.​

ghand zodaii 09.jpg
ghand zodaii 06.jpg