انتصاب دکتر کیاسالاری به عنوان مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده

انتصاب دکتر کیاسالاری به عنوان مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، به نقل از وزارت علوم، دکترمنصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در حکمی خانم دکتر زهرا کیا سالاری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه را به عنوان «مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده» منصوب کرد.

در این حکم انتصاب خطاب به خانم دکترکیاسالاری آمده است:

با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و تجارب سرکار عالی به موجب این حکم به سمت «مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده» منصوب می‌شوید.

امید است با استعانت از خداوند متعال و بهره گیری از دیدگاه ها و راه کارهای مفید و تقویت توانمندی های زنان و حضور موثرآنان در مراکز تصمیم سازی و تصمیم گیری، همچنین تحکیم بنیان خانواده، به مثابه هسته اساس جامعه، موفق باشید.

خانم دکتر زهرا کیا سالاری تحصیلات کارشناسی خود را در رشته زیست شناسی همراه با فعالیت های فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه خوارزمی به اتمام رسانده و در سال ۱۳۶۹ در مقطع کارشناسی ارشد رشته فیزیولوژی پزشکی از دانشگاه تربیت مدرس دانش آموخته شد.

وی دوره دکتری خود در رشته فیزیولوژی – گرایش علوم اعصاب را در سال ۱۳۸۰ در دانشگاه لندن ( Queen Mary ) آغاز کرده و در سال ۱۳۸۴ از رساله خود با درجه عالی دفاع کرد.

خانم دکترکیاسالاری از سال ۱۳۷۰ به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه شاهد مشغول به کار بوده و در حال حاضر با مرتبه استادی در گروه فیزیولوژی دانشکده پزشکی دانشگاه مشغول به فعالیت است.

از اهم سوابق اجرایی خانم دکتر کیاسالاری می توان به: دبیر ستاد شاهد و مشاور رئیس دانشگاه شاهد در امور دانشجویی و فرهنگی (۱۳۸۰- ۱۳۷۸)، عضو شورای پژوهشی دانشکده پزشکی دانشگاه شاهد (۱۳۷۹ تا کنون)، مدیر کل پژوهشی دانشگاه شاهد (۱۳۸۸- ۱۳۸۶)، جانشین معاون پژوهشی دانشگاه شاهد (۱۳۸۸- ۱۳۸۷)، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شاهد (از ۱۳۸۸ تاکنون)، عضویت در ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه شاهد (از ۱۳۸۸ تا کنون)

مدیر مسئول مجله Basic and Clinical Pathophysiology از سال ۱۳۹۰ تا کنون، عضو هیئت تحریریه مجله دانشور پزشکی (از سال ۱۳۹۵ تا کنون)، عضو هیئت موسس و سرپرست مرکز تحقیقات نوروفیزیولوژی دانشگاه شاهد (از ۱۳۹۰ تا کنون)، عضو هیئت موسس مرکز تحقیقات کارآزمایی بالینی طب سنتی دانشگاه شاهد (از ۱۳۹۰ تا کنون) و دبیر هیئت ممیزه دانشگاه شاهد (از ۱۳۹۳ تا کنون) اشاره کرد.

مخاطبین محترم می توانید اخبار دانشگاه شاهد را در پیام رسان سروش و صفحه اختصاصی دانشگاه در آپارات دنبال نمایید.​​​​​​​​​​​​​​​​