انتشار کتاب اسلام و آسیب های اجتماعی

انتشار کتاب اسلام و آسیب های اجتماعی
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، کتاب «اسلام و آسیب های اجتماعی» شامل مجموعه درس گفتارهایی از حجت الاسلام و المسلمین رضا غلامی رئیس مرکز پژوهش های علوم انسانی اسلامی صدرا از سوی مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه شاهد منتشر شد.

کتاب «اسلام و آسیب‌های اجتماعی»  که در قطع رقعی و در ۲۳۲ صفحه به زیور طبع آراسته شده است، ماحصل ۱۰ جلسه درس‌گفتار حجت‌الاسلام و المسلمین غلامی در محل پژوهشکده مطالعات اسلامی آسیب‌های اجتماعی دانشگاه شاهد در دو فصل بهار و تابستان سال جاری است.

حجت‌الاسلام و المسلمین غلامی در پیشگفتار کتاب ضمن تبیین اهمیت این بحث، هدف اصلی خود را در ارائه درس‌گفتارهای اسلام و آسیب‌های اجتماعی، ترسیم خطوط فکری اسلام در این عرصه از بطن حکمت اجتماعی اسلام و فاصله‌گیری از دانش اجتماعی سکولار معرفی می‌کند.

وی تأکید دارد: جامعه اسلامی نمی‌تواند با پشت کردن به باورها و ارزش‌های دینی، خود را از مزیت‌های بی‌شمار اتصال به منابع منحصربفرد اسلامی محروم کند.

رئیس مرکز پژوهش‌های علوم انسانی اسلامی صدرا یادآور می‌شود: کدام دیده‌بان منصفی است که شفابخش نبودن دانش سکولار در فهم و رفع بحران‌های اجتماعی را انکار کند. در طول چند دهه گذشته، غرب خود و بخش مهمی از جهان را در سراشیبی سقوط قرار داده و این توقع که جامعه اسلامی بدون توجه به این واقعیت رهرو غرب باشد. دیگر قابل دفاع نیست. هر چند همه می‌دانند که طی دهه‌های اخیر، تنها نسخه مسلط بر روند مواجهه با آسیب‌های اجتماعی که از سوی برخی دانشگاه‌ها و انجمن‌های علمی ایران پیچیده شده، غربی بوده است.

این کتاب که دارای برخی ایده‌ها و نظرات نو در مبحث آسیب‌های اجتماعی است از ۱۰ بخش و یک ضمیمه تشکیل شده است.​

13970912000914_Test_NewPhotoFree.jpg