انتخاب مرکز مشاوره دانشگاه به عنوان مرکز مشاوره فعال در کشور

انتخاب مرکز مشاوره دانشگاه به عنوان مرکز مشاوره فعال در کشور

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، مرکز مشاوره دانشگاه شاهد به عنوان مرکز مشاوره فعال در کشور رسماً انتخاب گردید.

در مراسم بیست و هشتمین گردهمایی روسای مراکز مشاوره دانشجویی دانشگاه های دولتی تابع وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری، مرکز مشاوره دانشگاه شاهد به عنوان مرکز مشاوره فعال در کشور، رسماً انتخاب گردید و لوح و تندیس افتخار از سوی معاون وزیر علوم و ریاست سازمان امور دانشجویان؛  آقای دکتر صدیقی، به این مرکز تعلق گرفت.

گفتنی است این انتخاب از بین بیش از یکصد مرکز مشاوره دانشگاه های دولتی در سراسر کشور و بر اساس عملکرد سال 1394 صورت گرفت. مرکز مشاوره دانشگاه شاهد برای پنجمین بار موفق به کسب چنین مقامی شده است. در این مراسم از تعدادی از مراکز مشاوره دیگر که عملکرد مثبت و قابل توجهی در مقایسه با سایر دانشگاه ها داشتند نیز تقدیر به عمل آمد.

Image0032.JPG