انتخاب دو عضو هیات علمی دانشگاه شاهد به عنوان دانشمندان برتر

انتخاب دو عضو هیات علمی دانشگاه شاهد به عنوان دانشمندان برتر
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، با انتشار کتاب اعضای هیات علمی برتر در همکاری با جامعه و صنعت، از سوی دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دو عضو هیات علمی دانشگاه شاهد به عنوان دانشمندان برتر تاثیرگذار در همکاری با جامعه و صنعت برگزیده شدند.

در این کتاب حدود ۱۴۰ عضو هیئت علمی دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور به عنوان اعضای هیأت علمی برتر در همکاری با جامعه و صنعت شناخته شده‌اند که از دانشگاه شاهد آقای دکتر محمود فردوسی زاده نائینی دانشیار دانشکده فنی و مهندسی و همچنین خانم دکتر طوبی غضنفری استاد دانشکده پزشکی دانشگاه به عنوان دانشمندان برتر تاثیرگذار در همکاری با جامعه و صنعت برگزیده شدند.

bartar99.jpg

گفتنی است، انتخاب این دو عضو هیات علمی بر مبنای مشارکت در فعالیت ها و برنامه ریزي هاي ملی و منطقه ای؛ اجرای قراردادهای پژوهشی تقاضا محور؛ ارائه دستاوردهای مهم و موثر در رفع مشکلات کشور؛ همکاری با نهادها و صنایع کشور برای بهبود بهره وری و کارآیی؛ ایجاد شبکه های علمی و تشکل های تخصصی اثرگذار در امور اجتماعی، اقتصادی و صنعتی صورت گرفته است.

همچنین طرح آقای دکتر سید جلال طباطبایی عضو هیات علمی دانشکده علوم کشاورزی در دومین رویداد الگوها و راهکارهای نوین در همکاری دانشگاه با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان ایده منتخب برگزیده شد.

99-10-02 bazdide rayise edare oghaf 18.jpg

​​​