انتخاب آگاهانه، مشارکت بیشتر، شورای صنفی قوی تر

انتخاب آگاهانه، مشارکت بیشتر، شورای صنفی قوی تر
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، دکتر فرزاد جهان‌بین در مصاحبه‌ای با روابط عمومی دانشگاه گفت: مشارکت دانشجویان در انتخابات، موجب تقویت شورای صنفی است.

معاون دانشجویی دانشگاه ضمن تأکید بر اهمیت بخش‌های صنفی – رفاهی به‌عنوان مقدمه و پیش‌نیازی برای تحقق مأموریت‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه گفت: مشارکت دانشجویان در این بخش با ارائه ایده و نظر و نیز نظارت بر حسن اجرای برنامه‌ها و فعالیت‌های صنفی دانشجویی در بهبود امور بسیار موثر است.

معاون دانشجویی دانشگاه ضمن اشاره به تشکیل کمیته اجرایی و کمیته نظارت بر انتخابات شورای صنفی گفت: کمیته نظارت بر انتخابات در معاونت فرهنگی تشکیل‌شده است تا بر عملکرد کمیته اجرایی نظارت کامل صورت گیرد. ایشان در خصوص اقدامات کمیته اجرایی گفت: این کمیته فعالیت خود را با انتشار فراخوان ثبت‌نام در تاریخ 17 اردیبهشت‌ماه در سایت دانشگاه آغاز کرد و در بازه ثبت‌نام، شانزده نفر از دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلی ثبت‌نام کردند. بر اساس آیین‌نامه و دستورالعمل اجرایی انتخابات از این تعداد چهار نفر به دلیل نداشتن شرایط آموزشی و یک نفر به دلیل عدم احراز صلاحیت عمومی تائید نشدند و با تائید صلاحیت یازده نفر از متقاضیان، سه روز فرصت تبلیغات در اختیار آن‌ها قرار گرفت.

دکتر جهان‌بین ضمن دعوت از دانشجویان دانشگاه برای شرکت در انتخابات شورای صنفی گفت: انتخابات در روز یکشنبه ششم خردادماه در شعب اخذ رای برگزار می‌گردد و امیدواریم با انتخاب آگاهانه و مشارکت دانشجویان، شاهد شورای صنفی قوی در سطح دانشگاه باشیم.