افزایش میزان حمایت مالی از پایان نامه های تحصیلات تکمیلی توسط ستاد مبارزه با مواد مخدر

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور مبلغ جدید حمایت از پایان نامه های تحصیلات تکمیلی مربوط به پایان نامه های تحصیلات تکمیلی دانشجویان کارشناسی ارشد و رساله دکتری مرتبط با مبارزه با عرضه و کاهش تقاضای مواد مخدر سال 1400 را اعلام نمود.

میزان حمایت مالی از پایان نامه‌های دانشجویان کارشناسی ارشد یا دوره های عمومی پزشکی تا سقف سی و پنج میلیون ریال و رساله های دوره دکتری یا دوره های تخصصی پزشکی تا سقف هفتاد میلیون ریال در سال 1400 اعلام گردید.

بر این اساس و به منظور بهره گیری از ظرفیت پایان نامه های تحصیلات تکمیلی دانشجویان کارشناسی ارشد و رساله دکتری در امر مبارزه سخت و نرم افزاری، فایل عناوین 179 اولویت مربوط به پایان نامه های کارشناسی ارشد و رساله دکتری در سال 1400 مشخص شده است.

جهت دسترسی به لیست اولویت های پژوهشی و شیوه نامه حمایت از پایان نامه هالی دانشگاهی، فایل های ذیل را دریافت نمایید:

عناوین اولویت های پژوهشی سال 1400 پایان نامه های تحصیلی.pdfعناوین اولویت های پژوهشی سال 1400 پایان نامه های تحصیلی.pdf

شیوه نامه حمایت از پایان نامه های دانشگاهی -ستاد مبارزه با مواد مخدر.pdfشیوه نامه حمایت از پایان نامه های دانشگاهی -ستاد مبارزه با مواد مخدر.pdf

علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر، به وب سایت www.dchq.ir  مراجعه نمایند.