افتخار آفرینی شرکت دانش بنیان عضو مرکز رشد دانشگاه

افتخار آفرینی شرکت دانش بنیان عضو مرکز رشد دانشگاه
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، شرکت دانش بنیان طنین پرداز پاسارگاد، عضو مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه شاهد، برنده لوح زرین بخش فن آفرینان و تندیس زرین بخش فرصت های سرمایه گذاری پانزدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی شد.

جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی به مدت دو روز (۲۸ و ۲۹ آبان) به صورت مجازی در دو بخش مسابقه‌ای شامل طراحان کسب و کار، فن آفرینان و فرصت‌های سرمایه گذاری و بخش غیرمسابقه‌ای شامل فرصت‌های سرمایه گذاری و نشست‌های انتقال تجربه و نمایشگاه در اصفهان برگزار شد، برگزیدگان بخش‌های مسابقه‌ای پانزدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی، در آیین اختتامیه این رویداد، معرفی و تجلیل شدند.

دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تندیس زرین بخش فرصت های سرمایه گذاری را به مدیر عامل شرکت دانش بنیان طنین پرداز پاسارگاد به جهت ارائه طرح طراحی و ساخت دستگاه تحریک الکتریکی حوزه شنوایی و تسکین بیماری وزوز گوش را اعطا نمود.

همچنین بهترین ارائه در بخش فرصت‌های سرمایه‌گذاری نیز به خانم سمیرا کوشکستانی با طرح ساخت دستگاه تحریک الکتریکی حوزه شنوایی و تسکین بیماری وزوز گوش دانشگاه شاهد اعطا شد و مورد تقدیر قرار گرفت.​

دکتر حامد ساجدی عضو هیات علمی دانشگاه شاهد و عضو هیات مدیره شرکت طنین پرداز پاسارگاد در این باره گفت: شرکت طنین پرداز پاسارگاد در زمینه تولید تجهیزات و لوازم پزشکی فعالیت می کند و با طراحی و ساخت دستگاه تحریک الکتریکی در حوزه شنوایی با هدف استفاده در تست های ارزیابی شنوایی و تسکین بیماری وزوز گوش؛ لوح زرین بخش فن آفرینان شرکت های نوپا و همچنین تندیس زرین فرصت های سرمایه گذاری را در پانزدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی به دست آورد.

جشنواره شیخ بهایی برترین و قوی‌ترین رویداد فناوری کشور است که از سال ۱۳۸۲ به همت شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان کار خود را آغاز کرده است.

رونق و اثربخشی محصولات فن آفرینی، تسهیل ارتباط بین فن آفرینان و سرمایه گذاران، شناسایی و معرفی شرکت‌های دانش بنیان به سرمایه گذاران دولتی و بخش خصوصی و استفاده از فعالیت‌های فن آفرینانه در حل مسائل و چالش‌های کشور از اهداف برگزاری این جشنواره است.

رُتبه‌های برتر پانزدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی از جوایزی مانند تندیس زرین، لوح زرین، گرنت(اعتبار فناوری) صندوق نوآوری و شکوفایی، تسهیلات ارزان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، جایزه نقدی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و جایزه نقدی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بهره‌مند شدند.

جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی به عنوان اولین و برترین رویداد فن‌آوری و فن‌آفرینانه کشور تلاش می‌کند تا با حمایت و تشویق شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای حل مسائل و چالش‌های اساسی کشور گام بردارد. شناسایی و معرفی واحد‌های فناور و فن‌آفرینان موفق به سرمایه‌گذاران به عنوان یکی از اهدف اصلی جشنواره، گامی بلند جهت توسعه فناوری و شکوفایی اقتصاد ملی با حمایت از ایده‌های دانش‌بنیان و توان نخبگان کشورمان ایران است.