افتخار آفرینی دانشگاهیان دانشگاه شاهد در جشنواره قرآن و عترت

افتخار آفرینی دانشگاهیان دانشگاه شاهد در جشنواره قرآن و عترت
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، مرحله کشوری بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طی 3 روز به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار گردید که در این مسابقات دانشگاهیان دانشگاه شاهد حائز رتبه های برتر شدند.

به نقل از دبیرخانه این جشنواره،برگزیدگان بخش های مختلف جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت در همدان معرفی و تجلیل شدند. در این میان از دانشگاه شاهد خانم منصوره درویش در رشته تذهیب بخش کارکنان حائز رتبه سوم گردید و خانم ها، فاطمه زهرا قاضی در رشته مقاله نویسی و صفورا محمدی در رشته معرق و منبت بعنوان برگزیده مرحله کشوری، جواز حضور در مرحله ملی این جشنواره را کسب نمودند.

معاونت فرهنگی و جامعه قرآنی و هنری دانشگاه، این افتخارآفرینی را صمیمانه به ایشان تبریک عرض می نماید.

گفتنی است مرحله ملی جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان در آذرماه به میزبانی دانشگاه آزاد شیراز برگزار می گردد.

قرآن.jpg
قرآني+4.jpg