افتخار آفرینی دانشجویان دانشگاه شاهد در شصت و سومین دوره آزمون جامع علوم پایه

افتخار آفرینی دانشجویان دانشگاه شاهد در شصت و سومین دوره آزمون جامع علوم پایه
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، دانشجویان دانشکده پزشکی دانشگاه در آزمون جامع علوم پایه کشوری موفقیت کسب نمودند.

دانشجویان دانشکده پزشکی دانشگاه شاهد در شصت و سومین دوره آزمون جامع علوم پایه در بین دانشجویان دانشگاه های مستقر در قطب 10 کشوری موفق به کسب رتبه علمی برتر شدند.

در شصت و سومین دوره آزمون کشوری جامع علوم پایه که در شهریور ماه 1399 برگزار شد، آقای محمد حسین گلخنی زواره رتبه اول و آقای ژوبین کیان پارسا رتبه هفتم و خانم هدی جمالو رتبه نهم را در بین دانشجویان دانشگاه های منطقه  10 کسب نمودند.

گفتنی است در این آزمون دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی، ایران، آزاد اسلامی، بقیه الله (عج)، شاهد، ارتش، بهزیستی و توانبخشی به رقابت با یکدیگر می پردازند.

دانشگاه شاهد ضمن تبریک به دانشجویانی که این موفقیت را کسب نمودند، برای تمامی دانشگاهیان دانشگاه آرزوی موفقیت روز افزون دارد.