افتخار آفرینی تیم ریاضی دانشجویان دانشگاه در مسابقات کشوری

اجرای سریع

افتخار آفرینی تیم ریاضی دانشجویان دانشگاه در مسابقات کشوری

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، تیم ریاضی دانشجویان دانشگاه شاهد در مسابقات ریاضی دانشجویان کشور موفق به کسب رتبه 8 تیمی در بین 36 دانشگاه شرکت کننده، یک مدال برنز و یک دیپلم افتخار گردید.

مسابقات ریاضی دانشجویی یکی از معتبرترین مسابقات ریاضی کشوري است که هر ساله با حضور نخبگان ریاضی سراسر کشور برگزار می شود. امسال چهل و سومین دوره مسابقات بین 36 تیم از دانشجویان ریاضی دانشگاه ­های سراسر کشور برگزار شد.

تیم ریاضی دانشگاه شاهد  متشکل از اعضای انجمن علمی دانشجویی ریاضی به سرپرستی خانم دکتر قهرمانی، با حمایت­ها و پشتیبانی معاونت پژوهش و فناوري و اداره امور پژوهش­هاي دانشجویی دانشگاه موفق به کسب یک مدال برنز توسط آقاي علی زمانی و دیپلم افتخار آقای عرفان حسینی دبیر انجمن علمی دانشجویی ریاضی دانشگاه و رتبه هشتم تیمی در بین تیم هاي شرکت کننده گردید.

کسب این موفقیت را به انجمن دانشجویی ریاضی و تمامی اساتید زحمت­کش گروه تبریک می­گوییم.

image_2019_9_7-10_24_33_339_sok.jpg
riyazi22.jpg