افتخار آفرینی بسیج کارکنان دانشگاه شاهد

افتخار آفرینی بسیج کارکنان دانشگاه شاهد
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، پایگاه ولایت بسیج کارکنان دانشگاه موفق به کسب  رتبه در بین پایگاه های تابعه مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران شد.

بر اساس بررسی ها و نظارت ستادی سال 1396 پایگاه ولایت بسیج کارکنان دانشگاه شاهد موفق به کسب رتبه دوم در بین پایگاه های تابعه مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران گردید.

فرمانده مرکز بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران کسب عنوان دومین رتبه برتر در بین پایگاهه ای تابعه مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران توسط پایگاه ولایت بسیج کارکنان دانشگاه شاهد را به دکتر ثقفی رئیس دانشگاه شاهد تبریک گفت.

در متن تقدیر نامه جناب سرهنگ خزایی فرمانده مرکز بسیج خطاب به فرمانده پایگاه ولایت بسیج کارکنان دانشگاه شاهد آمده است از زحمات دلسوزانه جنابعالی به جهت کسب رتبه دوم در نظارت ستادی سال 1396 مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران تقدیر و تشکر نموده، بی شک عملکرد شایسته جنابعالی موجبات رشد بسزایی را در پی خواهد داشت.

مخاطبین محترم می توانید اخبار دانشگاه شاهد را در کانال های پیام رسان سروش​ و صفحه اختصاصی دانشگاه در آپارات​ دنبال نمایید​.​​