افتتاح آزمایشگاه تجزیه مواد گیاهی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه

افتتاح آزمایشگاه تجزیه مواد گیاهی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، در سی وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، «آزمایشگاه تجزیه مواد گیاهی» در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه، معاون پشتیبانی و منابع انسانی، تعدادی اعضای هیات علمی و مدیران دانشگاه افتتاح شد.

94-11-21 eftetahe markaze tahghighate giahane daroyi04.jpg

در ابتدای این مراسم دکتر طباطبایی، رئیس مرکز تحقیقات گیاهان دارویی به ارائه گزارش پرداخت و در ادامه جلسه دکتر ثقفی، رئیس دانشگاه ضمن تقدیر و تشکر از زحمات تمام همکاران به بیان دیدگاه ها و رویکردهای حوزه پژوهشی دانشگاه پرداختند.
94-11-21 eftetahe markaze tahghighate giahane daroyi03.jpg

در ادامه این مراسم آزمایشگاه تجزیه مواد گیاهی توسط آقای محمد فروغی فرزند شهید و مدیر کل دفتر نظارت بر اجرای طرح های دانشگاه به طور رسمی افتتاح شد و دکتر طباطبایی در خصوص تجهیزات موجود در آزمایشگاه توضیحاتی ارائه کرد.

94-11-21 eftetahe markaze tahghighate giahane daroyi02.jpg

در پایان این مراسم دکتر ثقفی، رئیس دانشگاه از برخی از پروژه های این مرکز نیز بازدید بعمل آوردند.​

94-11-21 eftetahe markaze tahghighate giahane daroyi05.jpg

94-11-21 eftetahe markaze tahghighate giahane daroyi06.jpg