اعلام نظرات و برنامه های دانشگاه شاهد در نشست هم اندیشی رئیس جمهور با اساتید دانشگاه ها

به گزارش »روابط عمومی» دانشگاه، نشست هم اندیشی رئیس جمهور با اساتید دانشگاه عصر روز سه شنبه برگزار شد و دکتر چلداوی در این نشست نظرات و برنامه های دانشگاه شاهد را اعلام داشت.

نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه ها با رئیس جمهور با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها و جمعی از روسای دانشگاه ها و اعضای هیأت علمی عصر روز سه شنبه برگزار شد. در این نشست دکتر احمد چلداوی سرپرست دانشگاه نیز ضمن حضور سیاست ها و برنامه های دانشگاه را اعلام داشت.

7888782_590.jpg

دکتر چلداوی در این دیدار ضمن بیان این موضوع که باید آسیب ها و مشکلات کشور شناسایی و برای حل آن به دانشگاه ها رجوع شود بیان کرد: در این زمینه دانشگاه ها باید به صورت ماموریت محور نسبت به شناسایی و حل مشکلات و آسیب های موجود در کشور بپردازند. ایشان افزودند: دولت می تواند برای نمونه، مسئله امنیت غذایی را به یک دانشگاه و مسئله بحران آب را به دانشگاهی دیگر بسپارد تا بر روی آن کار علمی و تحقیقاتی انجام دهند و جهت حل اینگونه مسائل راهکار ارائه نمایند.

165038963639787900.jpg

سرپرست دانشگاه در ادامه افزود: دراین زمینه می توان دانشگاه ها را مامور کرد تا در بحث ماموریتی که به آنان سپرده شده از توانایی سایر دانشگاه ها نیز استفاده نمایند تا در نهایت هر دانشگاهی مجموعه ای از راه کارها را نسبت به مأموریتی که به هر دانشگاه سپرده شده به دولت ارائه دهد و دولت نیز بداند که در خصوص هر مسئله ای کدام دانشگاه در حال بررسی و ارائه راه حل است و از آن دانشگاه مطالبه نماید.

دکتر چلداوی در بخش دیگری از سخنان خود به ماموریت سپرده شده به دانشگاه شاهد در سند تحول دولت مردمی اشاره کرد و خاطر نشان کرد: با توجه به سند تحول دولت مردمی که از سوی ریاست محترم جمهور ابلاغ شده است، دانشگاه شاهد به عنوان دانشگاه تراز انقلاب شناسایی شده و دانشگاه تراز انقلاب در واقع یک دانشگاه بین المللی است، دانشگاهی که یکی از وظایف آن تربیت سیاستگذاران و کنشگران در صحنه داخلی و بین المللی است. بنابراین این یک وظیفه تخصصی است و ما نیز در دانشگاه شاهد برای آن برنامه داریم و برای همین منظور برای کارکنان آموزش های خاصی را در نظر گرفته ایم تا برای انجام چنین وظایفی توانمندی های لازم را کسب نمایند.

165038965847612000.jpg

در این دیدار همچنین دکتر جلیلی رئیس دانشگاه صنعتی شریف، دکتر انبیاء رئیس دانشگاه علم و صنعت، دکتر نصیری رئیس دانشگاه شهید بهشتی، دکتر مردانی رئیس بسیج اساتید کشور و دکتر تهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دغدغه‌ها و موانع پیشرفت علمی در کشور را مطرح کردند.

متن خبر نشست هم اندیشی رئیس جمهور با اساتید دانشگاه ها منتشر شده در پایگاه اطلاع رسانی دولت​