اعلام نتایج آزمون بسندگی زبان دانشجویان دکتری تخصصی (PhD)

اعلام نتایج آزمون بسندگی زبان دانشجویان دکتری تخصصی (PhD)
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، نتایج آزمون بسندگی زبان دانشجویان دکتری تخصصی (PhD) اعلام شد.

کلیه شرکت کنندگان در آزمون بسندگی زبان دانشجویان دکتری تخصصی (PhD) دانشگاه شاهد می توانند هم اکنون با مراجعه به سامانه ثبت نام به نشانی sabt.shahed.ac.ir از احراز یا عدم احراز حد نصاب لازم در آزمون مذکور اطلاع حاصل نمایند.
​​بدنبال تداوم شیوع کرونا و عدم برگزاری آزمون زبان MSRT از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 99، با تصمیم دانشگاه ، آزمون بسندگی زبان دانشجویان مقطع دکتری تخصصی دانشگاه شاهد برای اولین بار، در تاریخ 4 اسفندماه 99 با رعایت کامل شیوه نامه های بهداشتی ابلاغی از سوی ستادملی مدیریت کرونا، با محوریت معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و توسط مرکزآموزش های آزاد دانشگاه طراحی، برنامه ریزی و در محل مجتمع آموزشی ایثار برگزارگردید.

پس از ثبت نام دانشجویان در سامانه مربوطه و بررسی پرونده آنان از 25 لغایت 28 بهمن ماه، تعداد 137 نفر از دانشجویان دکتری تخصصی وزارت علوم واجد شرایط شرکت در آزمون تشخیص داده شده و مجوز شرکت آنان در آزمون صادر گردید.

واجدین شرایط شامل34 دانشجوی زن و 103 دانشجوی مرد از کلیه دانشکده های مجری رشته های دکتری و نیز پردیس خودگران دانشگاه بودند.تعداد 111 نفر از واجدین شرایط، در آزمونی که  روز دوشنبه مورخ 4 اسفندماه 99 در محل مجتمع آموزشی ایثار برگزار گردید شرکت نموده و به سوالات آزمون پاسخ دادند.

داوطلبانی که در این آزمون حدنصاب لازم را کسب نمایند مجاز به ادامه تحصیل و شرکت در آزمون جامع دکتری بوده و از ارائه مدرک آزمون MSRT معاف خواهند بود.در صورت کسب حد نصاب لازم، اعتباراین آزمون تا 2 سال پس ازاعلام نتایج بوده و صرفاً برای تحصیل دانشجویان در دانشگاه شاهد معتبر می باشد.

99-11-04 Azmon zaban doctora 06.jpg
99-11-04 Azmon zaban doctora 05.jpg