اعلام زمان پرداخت پاداش معادل همسان سازی حقوق اعضای هیات علمی دانشگاه

اعلام زمان پرداخت پاداش معادل همسان سازی حقوق اعضای هیات علمی دانشگاه

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، زمان پرداخت پاداش معادل ریالی همسان سازی حقوق اعضای هیات علمی دانشگاه شاهد اعلام شد.

به نقل از آقای کریم باشنا مدیرعامل شرکت آبادانی و سردخانه جهان؛ با توجه به طی شدن فرآیند اداری مربوط به پرداخت ها در شرکت، پاداش معادل ریالی همسان سازی حقوق اعضای هیات علمی دانشگاه شاهد هفته ی آینده پرداخت می گردد.

ایشان افزودند: بر اساس مصوبه هیأت امنای دانشگاه، مقرر شده است دانشگاه به منظور ایجاد انگیزه میان اعضای هیات علمی، بدون تحمیل بار مالی به بودجه عمومی دولت و از محل سایر منابع در اختیار، معادل ریالی همسانسازی حقوق اعضای هیات علمی دانشگاه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حقوق اعضای هیات علمی غیر بالینی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به هر یک از اعضای هیات علمی پاداش پرداخت نماید.

مدیرعامل شرکت آبادانی و سردخانه جهان یادآور شد؛ با توجه به تغییرات صورت گرفته در ترکیب هیأت مدیره شرکت آبادانی و سردخانه جهان، فرآیند تغییر امضا و اخذ مجوزهای های اداری لازم مستلزم زمان بود که خوشبختانه با طی شدن این فرآیندها، پرداخت پاداش یادشده در هفته آینده عملیاتی خواهد شد.