اعلام زمان بررسی صلاحیت­های عمومی معرفی شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد سال 96

اعلام زمان بررسی صلاحیت­های عمومی معرفی شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد سال 96
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، زمان و آدرس محل انجام مراحل بررسي صلاحيت هاي عمومي معرفي شدگان چند برابر ظرفیت مرحله تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه شاهد در سال 1396 اعلام شد.

جدول زمانبندي بررسي صلاحيت هاي عمومي معرفي شدگان چند برابر ظرفیت مرحله تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه شاهد در سال 1396

​​​تاریخ مراجعه

گروه

حضور راس ساعت

پنجشنبه 96/8/25

خواهران

​7:30

​پنجشنبه 96/8/25

برادران

​10

نکات مهم:

1
ـ مکان: ابتدای آزاد راه خلیج فارس، روبروی حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره)، دانشگاه شاهد، مجتمع آموزشی ایثار؛
وسیله ایاب و ذهاب از ايستگاه متروی حرم مطهر امام خمینی(ره) به دانشگاه فراهم می باشد.

2ـ مدارک مورد نیاز: اصل شناسنامه و کارت ملی ـ یک برگ تصویر صفحه اول شناسنامه و کارت ملی- یک قطعه عکس 4*3 (لطفاً خودکار آبی نیز همراه داشته باشید)

3ـ به استحضار کلیه معرفی شدگان محترم می رساند، ورود به دانشگاه شاهد برای تمامی خواهران محترم(اعم از معرفی شدگان و همراهان آنان) با توجه به ضوابط اختصاصی دانشگاه، صرفا با حجاب برتر(چادر) امکان پذیر می باشد.

4 ـ اسامی اعلام شده چند برابر ظرفیت بوده و قبولی تلقی نمی شود و از این نظر هیچ گونه حقی را برای داوطلب ایجاد نمی نماید. همچنین عدم حضور در این مرحله از بررسی، به منزله انصراف از حضور در دانشگاه شاهد تلقی می گردد و متعاقبا هیچ اقدامی در این رابطه امکانپذیر نخواهد بود.

5 ـ تمامی معرفی شدگان محترم لازم است راس ساعت تعیین شده حضور یابند. ضمنا با توجه به اینکه زمان بررسی پرونده هر یک از مراجعین متفاوت بوده و از زمان حضور در دانشگاه و شروع بررسی ها بعضا تا 4 ساعت ادامه می یابد، خواهشمند است برنامه ریزی لازم را در این خصوص به انجام رسانید.

6 ـ به منظور تکمیل نمودن فرم اطلاعات مورد درخواست دانشگاه، لازم است نام، نشانی دقیق و تلفن تماس سه نفر از معرفین خود (از محل کار، تحصیل و سکونت) که حتی الامکان خویشاوند نباشند و همچنین نشانی دقیق محل سکونت حداقل پنج سال اخیر خود را به همراه داشته باشید.