اعلام راه ارتباط مستقیم با قائم مقام وزیر علوم

اعلام راه ارتباط مستقیم با قائم مقام وزیر علوم

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، اعلام راه ارتباط مستقیم با قائم مقام وزارت علوم و رئیس مرکز هیات های امنا و هیات ممیزه مرکزی و ​نحوه ارائه پیشنهاد در خصوص برنامه های وزیر علوم اعلام شد .

لینک «ارتباط مستقیم با قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری» به منظور دریافت نظرها و پیشنهادات صاحبنظران و نخبگان حوزه آموزش عالی درخصوص برنامه های وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دیگر موضوعات مرتبط با وزارت علوم در وب سایت اطلاع رسانی این وزارتخانه  به نشانی  https://www.msrt.ir/fa راه اندازی شده است.

بنابراین تمامی دانشگاهیان به ویژه اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان می توانند ضمن مطالعه برنامه وزیر علوم از طریق لینک «ارتباط مستقیم با قائم مقام وزارت علوم، تحقیقات و فناوری»، نظرات و پیشنهادهای خود را در باب هر یک از برنامه‌ها و اقدامات عملی مورد نظر با ارسال ایمیل به آدرس ar_bagheri@msrt.ir اعلام کنند.

12-210808-1 (1).png