اعلام اسامی نفرات راه یافته به مرحله سراسری جشنواره قرآن و عترت

اعلام اسامی نفرات راه یافته به مرحله سراسری جشنواره قرآن و عترت
به گزارش «روابط عمومی» به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، اسامی نفرات راه یافته به مرحله سراسری بخش معارفی جشنواره قرآن و عترت دانشجویان اعلام شد.

مرحله منطقه ای مسابقات قرآن و عترت دانشجویان در بخش معارفی ، 25 اردیبهشت ماه در دانشگاه تهران برگزار گردید که طی آن خانم ها فائزه فرخ زاده در رشته احکام و زهرا ملک محمدی در رشته سبک زندگی اسلامی ، جواز حضور در مرحله سراسری این مسابقات را کسب نمودند.

معاونت فرهنگی دانشگاه شاهد ضمن تبریک و تهنیت به جامعه قرآنی دانشگاه، موفقیت این عزیزان در مراحل بالاتر را از خداوند متعال مسئلت می نماید.

گفتنی است مرحله سراسری مسابقات قرآن و عترت دانشجویان، نیمه دوم شهریور ماه به میزبانی دانشگاه زنجان برگزار می گردد.

مخاطبین محترم می توانید اخبار دانشگاه شاهد را در پیام رسان سروش​ و صفحه اختصاصی دانشگاه در آپارات​ دنبال نمایید.​​​​​​​​​​​​​