اعلام اسامی برگزیدگان آزمون کتبی جشنواره قرآن و عترت

اعلام اسامی برگزیدگان آزمون کتبی جشنواره قرآن و عترت

به گزارش«روابط عمومی» دانشگاه و به نقل از  پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، اسامی برگزیدگان آزمون های کتبی سی و سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت (مرحله دانشگاهی) اعلام گردید که طبق آن 13 نفر از دانشجویان دانشگاه شاهد مطابق با جدول ذیل جواز حضور در مرحله منطقه ای را کسب نمودند.

مرحله منطقه ای این جشنواره روز سه شنبه 25 اردیبهشت ماه ساعت 11 الی 13 در دانشگاه تهران برگزار خواهد شد. حضور به موقع دانشجویان در محل آزمون الزامی می باشد.

گفتنی است نتایج نهایی مسابقات آوایی و همچنین حفظ قرآن کریم متعاقباً اعلام خواهد گردید.

قرآن پژوهان گرامی می توانند جهت هرگونه سوال یا کسب اطلاعات بیشتر با دبیرخانه جشنواره (51215023) تماس حاصل نمایند.

اسامی برگزیدگان آزمون کتبی مرحله دانشگاهی جشنواره قرآن و عترت دانشگاه شاهد.jpg

مخاطبین محترم می توانید اخبار دانشگاه شاهد را در پیام رسان سروش​ و صفحه اختصاصی دانشگاه در آپارات​ دنبال نمایید.