اعطای نشان عالی هنرهای تجسمی فجر به استادیار دانشگاه شاهد

اعطای نشان عالی هنرهای تجسمی فجر به استادیار دانشگاه شاهد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، مراسم پایانی سیزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر عصر پنجشنبه ۷ اسفندماه با حضور سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیرکل هنرهای تجسمی و رئیس جشنواره تجسمی فجر، دبیران جشنواره و جمع محدودی از هنرمندان و برگزیده‌های جشنواره در تالار وحدت برگزار شد.

در مراسم اختتامیه جشنواره هنرهای تجسمی فجر دکتر خشایار قاضی زاده، استادیار دانشکده هنر دانشگاه شاهد، در رشته نگارگری، مفتخر به دریافت نشان عالی هنرهای تجسمی فجر شدند.

نشان عالی هنرهای تجسمی توسط وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاون هنری وزیر و مدیرکل هنرهای تجسمی به هنرمندان پیشکسوت؛ گارنیک درهاکوپیان در رشته نقاشی، سعید رزاقی در رشته تصویرگری، احمد عبداللهی نیا در رشته کاریکاتور، جعفر نجیبی در رشته مجسمه و سرامیک، خشایار قاضی زاده در رشته نگارگری، احمد آقاقلی زاده در رشته گرافیک، محمدحسین حیدری در رشته عکاسی، محمد سلحشور در رشته خوشنویسی و یعقوب آژند در رشته پژوهش اهدا شد.

image_2021_2_27-12_56_1_635_wnZ.jpg
image_2021_2_27-12_58_53_595_Aju.jpg

دوره سیزدهم این جشنواره معتبر ملی امسال نیز در شرایط بیماری کرونا برگذار گردید و منتخبین رشته های هنرهای تجسمی معرفی و مفتخر به دریافت این جایزه معتبر ملی شدند.

گفتنی است دکتر نظام الدین امامی فر عضو هیات علمی دانشکده هنر دانشگاه نیز در بخش هنر جدید جشنواره هنرهای تجسمی فجر به عنوان  داور این رویداد در بخش انتخاب آثار حضور داشتند.

image_2021_2_27-12_54_56_20_VPQ.jpg

موفقیت های بدست آمده را به مجموعه ی پرتلاش دانشکده هنر دانشگاه تبریک می گوییم و از درگاه ایزد منان برای تمامی دانشگاهیان دانشگاه شاهد موفقیت های روز افزون مسئلت می نماییم.​