اعطای درجه علمی-پژوهشی به نشریه مهندسی صنایع

اعطای درجه علمی-پژوهشی به نشریه مهندسی صنایع
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، درجه علمی-پژوهشی​ به نشریه مهندسی صنایع با عنوان «Journal of Quality Engineering and Production Optimization» اعطا شد.

بنابر اعلام مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه، بر اساس رأی کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اعطای رتبه علمی پژوهشی به دو فصلنامه «Journal of Quality Engineering and Production Optimization» به مدیرمسئولی دکتر حمیدرضا نویدی قاضیانی و سردبیری دکتر مهدی بشیری موافقت شد.

از صاحبان قلم، اندیشه، استادان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای ارسال مقالات علمی- پژوهشی اصیل و مقالات مستخرج از طرح‌های پژوهشی، پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و رساله‌های دکتری در حوزه‌های مرتبط با محورهای مجله مذکور برای انتشار در این نشریه دعوت به‌عمل‌می‌آید.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر  می‌توانند به آدرس http://jqepo.shahed.ac.ir/مراجعه‌ کنند. و یا می­توانند برای معرفی بیشتر نشریه پوستر ضمیمه را مشاهده نمایند.

961018 111.jpg