اعضای شورای مرکز رشد دانشگاه از مرکز رشد دانشگاه صنعتی امیر کبیر بازدید کردند

اعضای شورای مرکز رشد دانشگاه از مرکز رشد دانشگاه صنعتی امیر کبیر بازدید کردند

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه شاهد در راستای برنامه های بازدید دوره ای و هدفمند خود و با رویکرد تعامل و هم افزایی بیشتر با مراکز رشد دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری سه شنبه 9 بهمن ماه 97 برنامه بازدیدی را از مرکز رشد دانشگاه صنعتی امیر کبیر (ساختمان سینا) برگزار نمود.

در این بازدید ابتدا قبل از نشست تخصصی و هم افزایی میان مسئولان دو مرکز اعضای شورای فناوری مرکز رشد دانشگاه، جهت آشنایی اولیه از فضای فیزیکی، امکانات و همچنین شرایط واحدها و شرکت های فناور مستقر در مرکز رشد آن دانشگاه ارائه کوتاهی توسط کارشناس مسئول مرکز رشد و روابط عمومی آن مرکز  انجام پذیرفت.

سپس اعضاء شورا مرکز رشد دانشگاه در جلسه ای به اتفاق مدیران و تعدادی از مشاوران مرکز رشد دانشگاه صنعتی امیر کبیر شرکت نمودند و طرفین نسبت به تاریخچه تشکیل و ضوابط اجرایی و چگونگی عملکرد فعالیتهای انجام گرفته دو مرکز تاکنون و همچنین با شناخت از توانمندی ها و نقاطی که به نظر می رسید نیاز به انتقال تجارب و همکاری و تعامل بیشتر دو مرکز را می طلبد تمرکز کرده و نسبت به رفع آن موارد صحه گذاشتند.

در ادامه دکتر بشیری مدیر امور فناوری و تحقیقات کاربردی دانشگاه ضمن دعوت از دکتر زرندی مدیر فناوری و توسعه نوآوری دانشگاه صنعتی امیر کبیر جهت بازدید از مرکز رشد دانشگاه شاهد، پیشنهاد انعقاد تفاهم ‌نامه‌ بین دو مرکز رشد را مطرح نمود و بطور موردی به چند بند اشاره کرد، از جمله این موارد می توان به اعزام مشاورین صاحب نظر در حوزه های مختلف کسب و کار از دانشگاه صنعتی امیر کبیر به مر کز رشد دانشگاه شاهد، برگزاری مشترک دوره ها و کارگاه های آموزشی در حوزه کارآفرینی و کسب و کار، استفاده از امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی و ... اشاره کرد، که با استقبال دکتر زرندی مدیر فناوری و توسعه نوآوری دانشگاه صنعتی امیر کبیر مواجه گردید و تصمیم بر آن شد موارد کلی و کاملتر آن در قالب یک تفاهم ‌نامه تنظیم و به امضای هر دو طرف برسد.

BAZDID AMIR KABIR 01.jpg
bazdid amir kabir 02.jpg