اطلاعیه غائبین کد 12

اجرای سریع

اطلاعیه غائبین کد 12

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، اطلاعیه ای در خصوص آن دسته از متقاضیانی که در فرایند انجام بررسی صلاحیت ­های عمومی معرفی شدگان چند برابر ظرفیت ((کد 12)) آزمون سراسری سال 1398 دانشگاه شاهد حضور نیافته اند، صادر شد.

پیرو اطلاعیه قبلی به اطلاع آن دسته از معرفی شدگان چند برابر ظرفیت ((کد 12)) آزمون سراسری سال 1398 دانشگاه شاهد که در روز جمعه تاریخ 98/6/29 موفق به حضور در انجام فرایند بررسی صلاحیتهای عمومی دانشگاه نشده اند، می رساند؛ چنانچه تمایل دارند در مرحله بررسی صلاحیتهای عمومی این گروه از معرفی شدگان شرکت نمایند؛ حداکثر تا ساعت 10 صبح روز سه شنبه مورخ 98/7/2 مهلت دارند درخواست خود را به همراه نام، نام خانوادگی، شماره داوطلبی، شماره تلفن ثابت و شماره تلفن همراه به رایانامه مدیریت آموزش کارشناسی و دکتری حرفه ای دانشگاه شاهد به آدرس (dgaa@shahed.ac.ir) ارسال نمایند تا ضمن برنامه ریزی برای حضور آنان با ایشان تماس گرفته شود.

بدیهی است به درخواستهایی که پس از این مهلت ارسال شود، ترتیب اثر داده نخواهد شد و عدم حضور در مراحل بررسی صلاحیت های عمومی​ به منزله انصراف قطعی از حضور در دانشگاه شاهد تلقی می شود.

آدرس خبر مربوط به بررسی صلاحیت ­های عمومی معرفی شدگان چند برابر ظرفیت ((کد 12)) آزمون سراسری سال 1398 دانشگاه شاهد به شرح ذیل می باشد:

(بررسی صلاحیت های عمومی معرفی شدگان (کد12) آزمون سراسری سال 98​)