اطلاعیه غائبین بررسی صلاحیت های عمومی آزمون سراسری 97

اطلاعیه غائبین بررسی صلاحیت های عمومی آزمون سراسری 97

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، جدول زمانبندی غائبین بررسی صلاحیت های عمومی معرفی شدگان چند برابر ظرفیت آزمون سراسری سال 1397 دانشگاه شاهد به شرح ذیل می باشد.

گفتنی است این زمان به هیچ وجه قابل تمدید نمی باشد و عدم حضور داوطلبان به منزله انصراف از حضور در دانشگاه شاهد تلقی خواهد شد.

جدول زمانبندی غائبین بررسی صلاحیت های عمومی معرفی شدگان چند برابر ظرفیت آزمون سراسری سال 1397دانشگاه شاهد

گروه

روز و تاریخ مراجعه

ساعت دقیق مراجعه

خواهران و برادران

جمعه 97/6/9

​

نکات مهم:

توجه: لازم است داوطلبان محترم ابتدا به لیست اسامی معرفی شدگان چند برابر ظرفیت دانشگاه شاهد که از سوی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام شده (جهت اطلاع از اسامی معرفی شدگان اینجا کلیک نمایید) مراجعه و چنانچه نام ایشان در زمره معرفی شدگان قرار داشت بر اساس شماره داوطلبی و مطابق جدول زمانی تعیین شده به دانشگاه مراجعه نماید. افردای که نام آنان جزو اسامی چند برابر ظرفیت نیست از مراجعه به دانشگاه پرهیز فرمایند.

- مکان: ابتدای آزاد راه خلیج فارس، روبروی حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره)، دانشگاه شاهد، مجتمع آموزشی ایثار؛ وسیله ایاب و ذهاب از ايستگاه متروی حرم مطهر امام خمینی(ره ) به دانشگاه فراهم می باشد.

-  مدارک مورد نیاز: اصل شناسنامه عکس دار و کارت ملی و یک قطعه کپی صفحه اول شناسنامه(در صورت وجود توضیحات کپی صفحه آخر نیز ارائه شود) و یک قطعه عکس جدید 4*3 (لطفاً خودکار آبی نیز به همراه داشته باشید)

-  اسامی اعلام شده به صورت چند برابر ظرفیت بوده و قبولی تلقی نمی شود و از این نظر هیچ گونه حقی را برای داوطلب ایجاد نمی نماید. همچنین عدم حضور در این مرحله از بررسی، به منزله انصراف از حضور در دانشگاه شاهد تلقی می گردد و متعاقبا هیچ اقدامی در این رابطه امکانپذیر نخواهد بود.

- تمامی معرفی شدگان محترم لازم است راس ساعت تعیین شده در محل دانشگاه حضور یابند. ضمنا با توجه به اینکه زمان بررسی پرونده هر یک از مراجعین متفاوت بوده و از زمان حضور در دانشگاه و شروع بررسی ها بعضا تا 4 ساعت ادامه می یابد، خواهشمند است برنامه ریزی لازم را در این خصوص به انجام رسانید.

- به منظور تکمیل نمودن فرم اطلاعات مورد درخواست دانشگاه، لازم است نام، نشانی دقیق و تلفن تماس سه نفر از معرفین خود (از محل کار، تحصیل و سکونت) که حتی الامکان خویشاوند نباشند و همچنین تلفن و  نشانی دقیق محل تحصیل، محل کار و سکونت حداقل پنج سال اخیر خود را به همراه داشته باشید.

- به استحضار کلیه معرفی شدگان می رساند، ورود به دانشگاه شاهد برای تمامی خواهران محترم(اعم از معرفی شدگان و همراهان آنان) با توجه به ضوابط اختصاصی دانشگاه، صرفا با حجاب برتر(چادر) امکان پذیر می باشد.

​

مخاطبین محترم می توانید اخبار دانشگاه شاهد را در پیام رسان سروش و صفحه اختصاصی دانشگاه در آپارات دنبال نمایید.​​​​​​​​​​​​