اطلاعیه شماره 12 نحوه شرکت در آزمون نهایی دروس معارف

اطلاعیه شماره 12 نحوه شرکت در آزمون نهایی دروس معارف

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، اطلاعیه شماره 12-982 در خصوص نحوه شرکت دانشجویان در آزمون نهایی دروس معارف نیمسال جاری دانشگاه صادر شد.

کلیه دانشجویانی که در نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 یکی از دروس معارف را انتخاب نموده اند، لازم است با رعایت نکات زیر در امتحان نهایی این دروس شرکت نمایند:

1. دانشجویان جهت شرکت در امتحان هر درس، باید در روز و ساعات امتحانی اعلام شده، با مراجعه به آدرس(http://shahed.ac.ir/education/sitepages/elearning.aspx​)، نسبت ورود به کلاس درس مجازی از طریق لینک مربوط اقدام و سوالات امتحانی هر درس را از طریق منوی فایل ها (واقع در سمت چپ و بالای صفحه اصلی کلاس) دریافت نمایند.

2. دانشجویان باید طبق اطلاعات مندرج در برگ انتخاب واحد و بر اساس نام درس و نام استاد مربوط نسبت به انتخاب لینک صحیح اقدام و از طریق دکمه ورود میهمان وارد کلاس درس شوند.( توصیه می شود تمامی دانشجویان، پیش از ورود به کلاس، ابتدا نام خود را در ستون فایل لیست دانشجویان درمقابل همان درس جستجو کنند).

3. ضروری است دانشجویان با کلیک بر روی کلمه (میهمان) و بلافاصله بعد از ورود به کلاس درس، نسبت به نوشتن نام و نام خانوادگی و شماره دانشجویی خود اقدام نمایند.

4. دانشجویان باید پس از دریافت فایل سوالات، ظرف مهلت اعلام شده نسبت به پاسخگویی به سوالات با ذکر شماره سوال و تهیه عکس از پاسخنامه نهایی (ترجیحا با نرم افزار Camscanner) و ارسال پاسخنامه به پست الکترونیک استاد مربوط اقدام نمایند.

5. دانشجویان در زمان ارسال پاسخنامه حتما توجه داشته باشند که نام و نام خانوادگی خود را علاوه بر برگ پاسخنامه در قسمت موضوع یا subject ایمیل نیز وارد کنند.

6. عدم ارسال پاسخ در مهلت مقرر به منزله غیبت دانشجو در امتحان خواهد بود.

7. پاسخنامه هایی که پس از اتمام مهلت، ارسال شوند قابل پذیرش نبوده و تصحیح نخواهند شد.

8. در ایام امتحانات، ترجیحا از ارسال هرگونه تحقیق یا موارد مشابه به ایمیل اساتید خودداری کرده و در صورت نیاز، از سایر روش های موجود استفاده شود.

9. دانشجویان می توانند سوالات خود را از طریق پیام رسان روبیکا به آیدی @Baghaei52 و یا با شماره تلفن 51214048  (کارشناس دروس عمومی) مطرح نمایند.

​​​​​