اطلاعیه دوره دکتری تخصصی سال 95 دانشگاه شاهد

اطلاعیه دوره دکتری تخصصی سال 95 دانشگاه شاهد

اطلا​عیه دانشگاه شاهد درخصوص مرحله ارزیابی تخصصی

آزمون نیمه متمرکز دکتری تخصصی (Ph.D) سال 1395

با توجه به آیین نامه پذیرش دانشجو در دوره دکتری (Ph.D)، پذیرش دانشجو در این آزمون شامل اجرای فرآیند دو مرحله ای خواهد بود که اجرای این مراحل مطابق با آیین نامه ابلاغی شماره 19177/11 مورخ 94/3/7 سازمان سنجش آموزش کشور صورت خواهد گرفت. مرحله اول مربوط به سنجش علمی بوده که برگزاری آزمون آن از طریق سازمان سنجش آموزش کشور انجام گرفت و مرحله دوم آن طی دو مرحله (آزمون کتبی و مصاحبه حضوری) توسط دانشگاه شاهد انجام می شود. در اجرای مرحله دوم موارد ذیل به اطلاع داوطلبان میرسد.

حد نصاب نمره سنجش علمی  دانشگاه شاهد:

داوطلبانی که برای آنها کارنامه مرحله اول (سنجش علمی) توسط سازمان سنجش آموزش کشور صادر شده است، در صورت داشتن حد نصابهای اعلام شده در جدول شماره (1) می توانند از تاریخ 95/2/10 تا تاریخ ​95/2/20 با مراجعه به سایت دانشگاه به نشانی (www.shahed.ac.ir) نسبت به ارسال مدارک به شرح بند 2 این اطلاعیه جهت ارزیابی تخصصی مرحله دوم اقدام نمایند. بدیهی است داوطلبانی می توانند جهت ارزیابی تخصصی در هر کدرشته محل به دانشگاه درخواست ارائه نمایند که نمره کل مندرج در کارنامه آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1395 آنها در رشته امتحانی مربوطه مساوی یا بالاتر از حد نصاب مندرج در جدول شماره (1) باشد.

شایان ذکر است حد نصاب لازم برای داوطلبان دارای سهمیه ایثارگر 70 درصد و برای داوطلبان دارای سهمیه رزمندگان و مربیان حائز شرایط 80 درصد حد نصاب اعلام شده برای داوطلبان آزاد (مندرج در جدول شماره 1) خواهد بود.

1-     برنامه زمانی ارزیابی تخصصی:

-         جدول شماره (1): برنامه ارزیابی تخصصی  کد رشته محل های مورد پذیرش دانشگاه شاهد

*ساعت برگزاری آزمون کتبی راس ساعت 8 صبح می باشد.

2-   مدارکی که باید حداکثر تا تاریخ 20/2/95 به صورت اسکن شده در قالب یک فایل Pdf به  آدرس پست الکترونیک (t.takmili_edu@shahed.ac.ir) ارسال شود:

فرم تکمیل شده  شماره (1)

کارنامه آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1395

- یک قطعه عکس 4×3 تمام رخ رنگی جدید (اسکن شده به فرمت (JPg

- صفحه اول شناسنامه و کارت ملی

- فیش واریزی به مبلغ 726000 ریال به حساب شماره 0108897677009 دانشگاه شاهد، نزد بانک ملی شعبه مجتمع دانشگاهی شاهد

3- اصل مدارک باید در روز آزمون کتبی به شرح زیر ارایه شود:

-       اصل فرم تکمیل شده شماره (1) (مطابق شیوه نامه اجرایی)

-       اصل شناسنامه و کارت ملی و تصویری از تمامی صفحات شناسنامه و کارت ملی

-       اصل و تصویر کارنامه آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1395

-       اصل مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد و ریز نمرات هر دو مقطع

-       اصل  تمامی مدارک  مربوط به سوابق علمی، آموزشی و پژوهشی مطابق فرم شماره 1

-       اصل فیش واریزی به مبلغ 726000 ریال

تبصره1- آن دسته از داوطلبان که فارغ التحصیل دوره کارشناسی ناپیوسته می باشند، علاوه بر اصل مدرک کارشناسی ناپیوسته می بایست اصل مدرک کاردانی را نیز ارایه نمایند.

تبصره 2ـ آن دسته از دانشجویان سال آخر که حداکثر تا تاریخ 31/6/95 در مقاطع کارشناسی ارشد و یا دکتری حرفه ای فارغ التحصیل خواهد شد، می بایست اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه محل تحصیل، مربوط به معدل واحدهای گذرانده تا تاریخ 30/11/94 را همراه داشته و ارایه نمایند.

- اصل حکم کارگزینی برای داوطلبان حائز شرایط سهمیه مربیان رسمی قطعی و یا رسمی آزمایشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

4-شرایط عمومی و اختصاصی داوطلبان:

احراز تمامی شرایط اعلامی در دفترچه شماره (1) و (2) سازمان سنجش آموزش کشور ( دفترچه آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1395)

-5   شرایط اختصاصی دانشگاه:

- اعتقاد به دين مبين اسلام والتزام عملي به احكام

- اعتقاد و التزام عملي به ولايت فقيه، نظام جمهوري اسلامي و قانون اساسي

- عدم سابقه وابستگي تشكيلاتي، هواداري از احزاب و سازمان ها و گروه هاي غير قانوني

- نداشتن سابقه محكوميت كيفري مؤثر

- پايبندي كامل به ضوابط و مقررات دانشگاه

- رعايت كامل ضوابط پوشش اسلامي و شؤنات اسلامي براي خواهران و برادران (اعتقاد و التزام عملي به چادر به عنوان حجاب برتر براي خواهران ضروري است)

-6محل برگزاری مصاحبه یا آزمون تخصصی:

-       محل برگزاری آزمون کتبی تمامی کد رشته محلها: تهران، اتوبان خلیج فارس ، روبروی حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) ، دانشگاه شاهد

-       محل برگزاری آزمون شفاهی، تهران، اتوبان خلیج فارس ، روبروی حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) ، دانشگاه شاهد ، دانشکده مربوطه

-       محل برگزاری آزمون شفاهی رشته های هنر، تهران؛ خیابان جمهوری اسلامی، نرسیده به چهار راه استانبول، خیابان بابی ساندز، ساختمان شماره یک دانشکده هنر دانشگاه شاهد

-7نحوه درخواست پذیرش از دانشگاه:

-       ارسال الکترونیک مدارک مطابق بند 2اطلاعیه

-       ارایه کامل اصل و کپی مدارک مطابق بند 3 (با ذکر نام و نام خانوادگی و عنوان رشته، گرایش و کد رشته مورد تقاضای داوطلب بر روی پاکت  حاوی مدارک)

8- مرجع  و مواد امتحانی

- اطلاعات مواد امتحانی هر کد رشته به شرح جدول پیوست (جدول شماره 2) می باشد.

تذکر مهم: کلیه داوطلبانی که مرحله بررسی سوابق علمی و ارزیابی تخصصی و گزینش عمومی را با موفقیت به اتمام برسانند و در ردیف پذیرفته شدگان دانشگاه قرار گیرند، توجه داشته باشند که پذیرش آنها به صورت مشروط بوده و پذیرش نهایی و قطعی منوط به تایید صلاحیت عمومی داوطلب از سوی گزینش دانشگاه و دبیرخانه گزینش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواهد بود.

فرم شماره 1.docxفرم شماره 1.docx

فرم شماره 2.pdfفرم شماره 2.pdf