اطلاعیه در خصوص آب دانشگاه+سند

اطلاعیه در خصوص آب دانشگاه+سند
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، اداره بهداشت و درمان دانشجویی در خصوص آب دانشگاه اطلاعیه صادر کرد. متن اطلاعیه بدین شرح می باشد و بدینوسیله موارد ذیل در خصوص آب مصرفی دانشگاه را به اطلاع می رساند:

1- آب شرب مصرفی از شبکه آبرسانی منطقه- که تحت نظر شرکت آب و فاضلاب استان تهران می باشد- تأمین می شود که این شرکت نظارت و پایش های لازم را در کلیه مناطق تحت پوشش خود انجام می دهد.

2-
کلرسنجی آب مصرفی شرب و غیرشرب در نقاط مختلف مصرف به منظور ارزیابی وجود مقدار کلر باقی مانده لازم برای گندزدایی، روزانه توسط اداره بهداشت و درمان دانشجویی انجام می شود.
  3- نمونه برداری از آب مصرفی به منظور اطمینان از عاری بودن از آلودگی میکروبی و قرار داشتن میزان املاح فیزیکوشیمیایی آن در محدوده مجاز، توسط اداره بهداشت و درمان دانشجویی به طور دوره ای انجام می شود.
  4- طبق نظر متخصصان، میزان املاح آب مصرفی هیچ تأثیری در بروز بیماری ها ی پوستی، ریزش مو و بیماری های کلیوی ندارد.(نمونه کلیپ مرتبط را از اینلینک​ می توانید دریافت نمایید)

5- از جمله عواملی که می تواند در بروز عوارض پوستی و ریزش مو مؤثر باشد، میزان بالای کلر باقی مانده آزاد در آب طی فرایند کلرزنی می باشد که به منظور نظارت بر حد مجاز کلرزنی آب برای گندزدایی، آزمایش کلرسنجی آب غیرشرب نیز همواره از سوی اداره بهداشت و درمان دانشجویی انجام می شود.

همچنین با توجه به اینکه میزان کلرزنی آب استخر مطابق استانداردها باید در محدوده بالاتری از آب مورد مصارف شرب باشد، توصیه شده است افراد هنگام شنا در استخر از کلاه مخصوص استفاده نمایند.

گزارش نتیجه بررسی های انجام شده
 در خصوص آب مصرفی خوابگاه های امام حسین(علیه السلام) و شهید آوینی

قابل ذکر است عدم وجود باکتری ها در آب، با یکی از علامت های 1> یا 3> گزارش می شود.​
همچنین مقایسه مقادیر مورد اندازه گیری با حداکثر مجاز مواد شیمیایی موجود در آب آشامیدنی نشان می دهد که کلیه املاح فزیکیوشیمیایی آب مصرفی در محدوده مجاز قرار دارد.​