اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان سی و یکمین دوره آزمون پذیرش دستیاری تخصصی دندانپزشکی سال تحصیلی 97-96

ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت، توجه پذیرفته شدگان محترم را به نکات ذیل در خصوص نحوه ثبت نام و مدارک مورد نیاز، جلب می نماید.

نکات قابل توجه:
1- ثبت نام روز چهار شنبه مورخ 96/7/12 از ساعت 8:30 الی 14 انجام می پذیرد.
2- آدرس محل ثبت نام: تهران ، اتوبان خلیج فارس ، نرسیده به عوارضی تهران قم ، روبروی حرم مطهر امام خمینی (ره)، دانشگاه شاهد ، ساختمان مرکزی، دفتر تحصیلات تکمیلی
3- پذیرفته شدگان محترم در هنگام ثبت نام می بایست با توجه به سهمیه پذیرش، اصل مدارک خود را طبق مندرجات دفترچه راهنمای آزمون، به دانشگاه ارایه کنند. نوع سهمیه پذیرش افراد به دانشگاه های محل تحصیل اعلام شده است، سایر تعهدات از قبیل تعهدات استانی و تعهدات مناطق 2 و 3 به قوت خود باقی ا ست.
4- پذیرفته شدگانی که با استفاده از مقررات استعداد درخشان و قانون تسهیل ازدواج جوانان، مجاز به شرکت و پذیرش در آزمون گردیده اند، باید تا تاریخ 96/6/31 فارغ التحصیل گردند (ثبت نام این گروه به صورت مشروط بوده و موظف به ارایه گواهی فارغ التحصیلی تا تاریخ ذکر شده می باشند) در غیر این صورت قبولی آنان کان لم یکن تلقی می گردد.
5- پذیرفته شدگان محترم لازم است پس از ثبت نام ، جهت انتخاب واحد نیمسال اول تحصیلی 97-96 به دانشکده دندانپزشکی به آدرس: تهران، خیابان بلوار کشاورز، خیابان وصال شیرازی، تقاطع ایتالیا و وصال، دانشکده دندانپزشکی دانشگاه شاهد مراجعه نمایند.
6- شروع نیمسال تحصیلی، مطابق تقویم آموزشی دانشگاه است که در روز ثبت نام و انتخاب واحد اعلام می گردد.
7- عدم ثبت نام در موعد مقرر به منزله انصراف از تحصیل تلقی شده و متعاقباً هیچ گونه اقدامی در این خصوص انجام نمی پذیرد. دانشگاه اسامی افرادی که در تاریخ مقرر ثبت نام نکرده اند و یا به صورت مکتوب انصراف داده اند، را به دبیرخانه شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی اعلام می نماید. این افراد به مدت یک سال از شرکت در آزمون دستیاری تخصصی دندانپزشکی محروم خواهند شد و در صورت انصراف پس از شروع دوره، علاوه بر پرداخت غرامت، به مدت دو سال از شرکت در آزمون دستیاری محروم خواهند شد.
8- حضور شخص پذیرفته شده برای ثبت نام الزامی است.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام:
1- اصل شناسنامه و یک سری کپی از تمام صفحات آن
2- اصل کارت ملی و یک سری کپی از پشت و روی آن
3- 8 قطعه عکس تمام رخ 4×3 تهیه شده در سال جاری و پشت نویسی شده
4- ارایه نامه از محل استخدام، مبنی بر موافقت بدون قید و شرط با ادامه تحصیل پذیرفته شده از سوی بالاترین مقام سازمان مربوطه (تکمیل فرم شماره 3)
5- تسویه حساب از صندوق رفاه دانشجویی (شامل فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد نمی شود).
6- ارایه رونوشت حکم ماموریت آموزشی یا مرخصی بدون حقوق برای پذیرفته شدگانی که در استخدام رسمی ، پیمانی وزارتخانه ها، سازمان ها و نهادها و ... می باشند
7- ارایه گواهی مبنی بر فراغت از تحصیل تا 31 شهریور ماه 1396 (برای دانشجویان ترم آخر)
8- ارایه تصویر مدارکی دال بر داشتن دکترای دندانپزشکی برای فارغ التحصیلان.
9- تکمیل و ارایه فرمهای ثبت نامی شماره 1 ،2 ،3 ، 4 و فرم تعهد محضری دستیاران آزاد (تعهد عام)، فرم وثیقه ملکی برای اخذ تعهد از دستیاران استفاده کننده از سهمیه بومی و فرم تعهد محضری مخصوص خانم های متاهل (این فرم باید در دفترخانه های رسمی کشور ثبت محضری شود).
10- پذیرفته شدگان یونیت آزاد لازم است شهریه تحصیلی سال اول خود را مطابق جدول شماره (1) به حساب شماره 0108897677009 واریز و اصل و کپی آن را به همراه سایر مدارک در روز مصاحبه ارائه دهند.
11- ارایه کارت پایان دوره خدمت یا معافیت از خدمت نظام وظیفه (کارت هوشمند یا گواهی تعویض از مراکز پلیس +10) یا گواهی از حوزه نظام وظیفه مبنی بر اتمام تعهدات قانونی تا 31 شهریور ماه 1396
12- پرداخت مبلغ 80000 ریال به حساب شماره 0108897677009 نزد بانک ملی شعبه مجتمع دانشگاهی شاهد جهت صدور کارت دانشجویی (پذیرفته شدگان دولتی و یونیت آزاد)
13- ارایه سند تعهد محضری عام یا خاص براساس نوع پذیرش محل تعهد، ثبت شده در دفاتر اسناد رسمی کشور (پذیرفته شدگان باید هنگام ارایه سند تعهد محضری، کپی آخرین حکم کارگزینی ضامنین را ضمیمه کنند).

تذکر مهم: پذیرفته شدگان محترم لازم است فرم تعهد محضری موجود در سایت را با سند تنظیم شده در دفترخانه های اسناد رسمی مطابقت داده تا مغایرتی وجود نداشته باشد. بدیهی است در غیر اینصورت مسئولیت آن به عهده شخص پذیرفته شده می باشد.

جدول شماره (1): شهریه دوره دستیاری دندانپزشکی (یونیت آزاد) برای ورودی 93 به ​بعد

گروه آموزشی​​ شهریه سالیانه (ریال)
پروتزهای دندانی، ارتودانتیکس 300000000
اندودانتیکس ، ترمیمی، کودکان، پریودانتیکس 250000000