اصلاح جدول رشته- گرایش های پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان کارشناسی ارشد

اصلاح جدول رشته- گرایش های پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان کارشناسی ارشد
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، پیرو اطلاعیه جدید اداره کل آموزش در خصوص پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان کارشناسی ارشد سال تحصیلی 98- 97 دانشگاه شاهد، بدین‌وسیله به اطلاع کلیه دانشجویان ممتاز مستعد دوره کارشناسی پیوسته دانشگاه شاهد و سایر دانشگاه ها می رساند، رشته جدید زیست فنآوری میکروبی به جدول رشته های مندرج در اطلاعیه پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان کارشناسی ارشد سال تحصیلی 98- 97 اضافه گردیده است.

ضمن اعلام اصلاحات و همچنین رشته‌- گرایش های جدید، علاوه بر رشته‌های تحصیلی مندرج در اطلاعیه فوق، لازم است متقاضیان با توجه به تغییرات اعلام شده نسبت به انتخاب رشته - گرایش اقدام نمایند.

جدول رشته گرایش های اصلاح شده.pdfجدول رشته گرایش های اصلاح شده.pdf

این خبر در حال به روزرسانی است...

مخاطبین محترم می توانید اخبار دانشگاه شاهد را در کانال های پیام رسان سروش​ و صفحه اختصاصی دانشگاه در آپارات​ دنبال نمایید​