اسامی برگزیدگان رشته های آوایی و حفظ جشنواره قرآن و عترت اعلام شد

اسامی برگزیدگان رشته های آوایی و حفظ جشنواره قرآن و عترت اعلام شد
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، اسامی برگزیدگان رشته های آوایی و حفظ سی و سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت (مرحله دانشگاهی) دانشگاه شاهد​ اعلام شد.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، اسامی برگزیدگان رشته های آوایی و حفظ سی و سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت (مرحله دانشگاهی) اعلام گردید. که طبق آن 6 نفر از دانشجویان در رشته های آوایی و 8 نفر در رشته های حفظ مطابق با جدول ذیل جواز حضور در مرحله منطقه ای را کسب نمودند.

مرحله منطقه ای این جشنواره، روزهای هفدهم و هجدهم اردیبهشت ماه در دانشگاه صنعتی شریف برگزار خواهد گردید.

گفتنی است جزئیات دقیق و زمان این مسابقات از طریق پیامک یا تماس تلفنی به اطلاع نفرات برگزیده خواهد رسید.

قاریان و حافظان گرامی می توانند جهت هرگونه سوال یا کسب اطلاعات بیشتر با دبیرخانه جشنواره (51215023) تماس حاصل نمایند.

اسامی+برگزیدگان+آزمون+شفاهی+و+حفظ09.jpg

مخاطبین محترم می توانید اخبار دانشگاه شاهد را در کانال های پیام رسان سروش​ و صفحه اختصاصی دانشگاه در آپارات​ دنبال نمایید​.