از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه تجلیل شد

از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه تجلیل شد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری، طی مراسمی با حضور آقای دکتر علی‌آبادی مدیرعامل گروه مپنا، مهندس بهجت‌پناه مشاور مدیرعامل، رئیس، اعضای هیأت رئیسه، مديران و جمعی از اعضاي هيات علمي و کارشناسان معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه روز سه‌شنبه 26 آذرماه از پژوهشگران و فناوران برتر سال 1398 دانشگاه در مرکز همایش‌ های امام خمینی (ره) تجلیل شد.

در ابتدای این مراسم خانم دکتر کیاسالاری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه به ایراد سخن پرداخت. ایشان با ارایه گزارشی از برنامه‌های انجام شده به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش نظیر اختصاص هر روز به یک دانشکده جهت ارایه دستاوردهای پژوهشی و تصویب طرح برتر در هر دانشکده، از فعالیت های چشمگیر انجمن‌های علمی دانشجویی و همچنین اساتید تقدیر و تشکر کرد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ضمن اشاره به دستاوردهای پژوهشی دانشگاه در سال گذشته نظیر برگزاری موفق بیست و چهارمین کنگره ملی و سومین کنگره بین المللی فیزیولوژی فارماکولوژی ایران، کسب رتبه در نظام رتبه بندی تایمز (رتبه زیر ده از نظر عملکرد رشته‌های پزشکی و رتبه کلی 31 در بین سایر دانشگاه‌های ایرانی) و همچنین افزایش تعداد مقالات ISI به همراه رشد کیفیت آنها (افزایش مقالات با کیفیت Q1)، الزامات دانشگاه‌ها در عصر نوین را تشریح کرده و به ارائه گزارشی از اقدامات دانشگاه شاهد در این راستا پرداخت. از جمله این موارد می‌توان به طراحی و راه اندازی سایت جدید اساتید با امکان بارگذاری خودکار اطلاعات پژوهشی، طراحی داشبورد پژوهشی با امکان پایش اطلاعات مقالات نظیر تعداد، کیفیت، سرانه و ... در سطح دانشگاه، دانشکده، گروه و عضو هیات علمی، حمایت دانشگاه از مقالات کیفی، اقدامات و بر نامه‌های آتی مدیریت امور فناوری و مرکز رشد و تعیین محور تحقیقاتی برای اعضای هیات علمی اشاره نمود.

pajhohesh 07.png

دکتر کیاسالاری با اشاره به اینکه پرداختن به موضوعات مناسب یکی از الزامات داشتن پژوهش موفق است، بیان داشت: برای دستیابی به موضوعات مناسب باید علاوه بر آینده پژوهی و الگو گرفتن از ترندها و مگاترندها در دنیا به ویژگی‌های بومی نظیر مشکلات جامعه و صنعت نیز توجه نمود تا موجبات بیشتر رشد و بالندگی کشور و تحقق شعار هفته پژوهش فراهم شود.

ایشان سخن خود را با عنوان کردن سیاست های پیش روی دانشگاه در استخراج ترندها و رونمایی از یک طرح دانشگاهی جهت تسهیل گری انجام پژوهش‌های بین رشته‌ای، فناورانه و منطبق با ماموریت تعریف شده توسط دانشگاه به پایان برد.

در ادامه مراسم آقای دکتر علی آبادی، مدیر عامل گروه مپنا در جایگاه حاضر شدند و در خصوص توسعه تعاملات بنگاه‌های بزرگ صنعتی با دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی توضیحات مبسوطی ارائه نمودند.

ویژگی‌های دانشگاه ممتاز، تعریف دانشگاه تراز جهانی و راه‌های رسیدن به این جایگاه، چالش های مهم جهان و ایران، مدلهای معمول ارتباط صنعت و دانشگاه و عوامل مهم بازدارنده توسعه صنعت دانش بنیان در کشور از موارد مهمی بودند که در این سخنرانی به آنها اشاره شد.

pajhohesh 06.png

دکتر علی آبادی در ادامه سخنان خود ضمن معرفی گروه مپنا برخی از دستاوردهای مهم این گروه در صنعت نظیر طراحی و تولید توربین گازی، راه اندازی نیروگاه‌های توربین گازی زاهدان، بهشهر، نوشهر و پرند، طراحی و ساخت انواع لکوموتیو، واگن‌های مترو، توربین‌های باد و نیروگاه‌های فوتوولتاییک را برشمردند و از ورود مپنا به عرصه تجهیزات پزشکی و همچنین تولید زیرساخت‌های حمل و نقل برقی خبر دادند و در پایان با اشاره به قابلیت‌های دانشگاه شاهد و تمایل گروه مپنا به برقراری ارتباط بین صنعت و دانشگاه، درخصوص همکاری این گروه مپنا با دانشگاه شاهد قول مساعد دادند.

در ادامه مراسم دکتر رهبرپور، مدیر امور پژوهشی دانشگاه، گزارشی از نحوه انتخاب پژوهشگران برتر دانشگاه در سال 1398 ارائه نمود و خاطر نشان کرد: جهت دستیابی به دقت بالا امتیازهای اختصاص داده شده به اعضای هیات علمی در جلسات مشترک با حضور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، نماینده شورای پژوهش و فناوری دانشگاه، معاون پژوهش و فناوری دانشکده مربوط و شخص ایشان بررسی و تایید نهایی شده است.

در پایان مراسم از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه در سال 98 با اهدا لوح تقدیر و هدیه تجلیل شد

pajhohesh 03.png
pajhohesh 04.png
pajhohesh 05.png
pajhohesh 02.png

اسامی نفرات برگزیده هفته پژوهش سال 1398 دانشگاه بدین شرح می باشد:

دانشکده پزشکی:

آقای دکتر پرویز اولیاء (رتبه اول) / آقای دکتر محسن ناصری (رتبه دوم)

دانشکده دندانپزشکی:

آقای دکتر سید محمدرضا حکیمانه (رتبه اول)

دانشکده علوم انسانی:

آقای دکتر رسول محمد جعفری (رتبه اول) / خانم دکتر ثریا قطبی (رتبه دوم) / خانم دکتر سولماز نورآبادی (رتبه سوم)

دانشکده علوم پایه:

آقای دکتر نادر جعفری ‌راد (رتبه اول) / آقای دکتر سید لطیف موسوی (رتبه دوم) / آقای دکتر اکبر نظری‌گلشن(رتبه سوم)

دانشکده علوم کشاورزی:

آقای دکتر حبیب عباسی‌پور (رتبه اول) / آقای دکتر امیر بستانی (رتبه دوم)

دانشکده فنی و مهندسی:

آقای دکتر سیدمیثم موسوی (رتبه اول) / آقای دکتر علی مطیع‌نصرآبادی (رتبه دوم)/ آقای دکتر علیرضا حبیبی (رتبه سوم)

دانشکده هنر

آقای دکتر مرتضی افشاری (رتبه اول)

همچنین پژوهشکده علوم و فناوری‌های نوین اطلاعات و ارتباطات، به ریاست آقای دکتر محمود فردوسی‌زاده، به عنوان واحد تحقیقاتی برتر معرفی شد و از خانم مریم قاسم پور به عنوان کارشناس پژوهشی برتر و از آقای وحید محققی به عنوان دانشجوی برتر مقطع دکتری نیز تقدیر بعمل آمد.

از دانشکده هنر به ریاست آقای دکتر افشاری برای طراحی بنر و پوستر هفته پژوهش سال 98 تقدیر شد.

در حاشیه این مراسم تفاهم نامه همکاری دانشگاه شاهد و گروه مپنا امضا شد.

pajhohesh 01.png

​​​