از برگزیدگان جشنواره قرآنی دانشگاه تقدیر شد

از برگزیدگان جشنواره قرآنی دانشگاه تقدیر شد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، از برگزیدگان جشنواره قرآنی و فعالان عرصه قرآن و عترت دانشگاه طی مراسمی تقدیر شد.

این مراسم با عنوان آئین تکریم ثقلین با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر حاج ابوالقاسم عضو مجلس خبرگان رهبری، آقای سعید پرویزی قاری بین المللی قران کریم، دکتر فراهانی معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه و جمعی از اعضا هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه روز دوشنبه 2 دی ماه در سالن اجتماعات دانشکده کشاورزی برگزار شد.

در ابتدای این مراسم معنوی آقای سعید پرویزی نفر اول سی و چهارمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم به تلاوت مجلسی قران کریم پرداخت.

98-10-02 ayine takrime saghaleyn 06.jpg

در ادامه مراسم حجت الاسلام و المسلمین دکتر حاج ابوالقاسم ضمن اظهار خوشحالی به جهت حضور در این محفل قرانی، در خصوص چگونه زیستن انسان با توجه به دستورات قرآن کریم مطالبی به حاضرین تقدیم نمود.

ایشان در ادامه سخنان خود با طرح این سوال که آیا قرآن کریم برای حوزه های مختلف زندگی انسان (اعم از سیاست، فرهنگ، اقتصاد و...)  دستور و برنامه ای دارد، بیان داشت: قطعا قرآن کریم می تواند در زمینه های مختلف زندگی انسان صاحب ایده و نظر باشد و این امر را می بایست علمای دین استخراج نمایند و برای مردم تببین کنند و ما در زندگی از ان بهر بگیریم.

98-10-02 ayine takrime saghaleyn 07.jpg

عضو مجلس خبرگان رهبری در بخش دیگری از سخنان خود با طرح سوالی مبنی بر اینکه دانشگاه خوب از نگاه قرآن کریم چگونه باید باشد، گفت: دانشگاه خوب می بایست مرکز تربیت دانشمندان اهل خشیت باشد. متخصصین و اندیشمندان علوم تربیتی می بایست تفکر کنند و نظامی را طراحی سازند و آن را به گفت و گو و گفتمان تبدیل کنند که خروجی آن عالم اهل خشیت باشد.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر حاج ابو القاسم با اشاره به فرمایش حضرت رسول اکرم (ص) مبنی بر اینکه اولویت علوم در اسلام، علم توحید، اخلاق و وظایف بندگی است، افزود: اگر تمامی علوم دیگر در مسیر این سه علم قرار بگیرند و به این سه علم منتج شوند می توان به آن ها علم گفت. علوم زیست شناسی و شیمی و سایر علوم تجری دیگر  می بایست به خداشناسی برسند. شاخص های مختلف علوم تجربی می بایست در شاخص های علم توحید قرار بگیرند تا دانشمند خداشناس از آن تربیت شود.

98-10-02 ayine takrime saghaleyn 08.jpg

ایشان در ادامه سخنان خود با توجه به ضرورت حضور و حاکم شدن قرآن در زندگی جاری اسنان ها، بیان داشت: ما باید با قران کریم تمدن بسازیم و به سمت ساخت عرصه های مختلف زندگی اجتماعی بشر حرکت کنیم و این امر مهم می تواند با تلاش و فعالیت هر چه بهتر دانشگاه و دانشگاهیان انجام گیرد و در این زمینه می بایست نهاد دین و نهاد علم در کنار هم و با همکاری بیشتر نقش خود را ایفا کنند.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر حاج الوالقاسم در پایان سخنان خود به برگزیدگان و فعالین عرصه قرآن و عترت دانشگاه تبریک گفت.

در پایان این مراسم از برگزیدگان جشنواره قرآنی و فعالان عرصه قرآن و عترت، خادمین هیات دانشجویی فاطمیون دانشگاه تقدیر شد.

98-10-02 ayine takrime saghaleyn 04.jpg

98-10-02 ayine takrime saghaleyn 09.jpg