اردوی زیارتی قم و جمکران برگزار شد

اردوی زیارتی قم و جمکران برگزار شد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، به همت معاونت فرهنگی اردوی زیارتی قم- جمکران ویژه همکاران دانشگاهی(کارمندان و اساتید) به همراه خانواده های این عزیزان روز پنج شنبه 2 اسفند ماه برگزار شد.

این اردوی زیارتی با بازدید از بیت حضرت امام(ره) و توضیحات حجت الاسلام ایروانی در خصوص زندگی حضرت امام(ه) آغاز شد و با اقامه نماز ظهر و عصر در حرم حضرت معصومه (س) ادامه یافت و در نهایت با زیارت مسجد مقدس جمکران به پایان رسید. با هماهنگی هایی که با تولیت حرم حضرت معصومه(س) انجام شده بود، شرکت کنندگان وعده ناهار را میهمان رستوران حرم حضرت معصومه(س) بودند.

گفتنی است در این اردوی یک روزه بسته های فرهنگی با عناوین تولید ملی و جمعیت به همراه سوالات شرکت در مسابقه در بین همکاران توزیع و از بین شرکت کنندگان به قید قرعه هدایایی اهداء شد.

در پایان این اردوی زیارتی با نظرسنجی انجام شده شرکت کنندگان بر بیشتر شدن این نوع سفرهای معنوی در دانشگاه تاکید داشتند.

ordo ghom 03.jpg
ordo ghom 02.jpg